FOTO: Liscine novosti za pomladno-poletno sezono 2018

1.7.2017 | 16:00

FOTO: Liscine novosti za pomladno-poletno sezono 2018
FOTO: Liscine novosti za pomladno-poletno sezono 2018
Vesna in Dari Južna, lastnika Lisce

Vesna in Dari Južna, lastnika Lisce

Lisca je 23. junija 2017 v Portorožu svojim poslovnim partnerjem iz kar 20 držav in izbranim predstavnikom medijev predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo razveseljevale modne navdušenke v pomladno-poletni sezoni 2018. 

Modno zgodbo je navdihnila Sicilija, ki se je zlila s sodobnimi trendi perila, kopalk, pižam in modnih poletnih oblačil. Tu je Lisca svojo ponudbo še razširila. Bluze, oblekice, tunike, kombinezoni in modne poletne hlače nadgradijo kolekcijo kopalk in perila Lisca in Cheek by Lisca. Izbrani materiali, prefinjeni detajli in modni kroji pomladno-poletne kolekcije 2018 bodo ženskam laskali.

Kaj lahko v naslednji sezoni pričakujejo modne navdušenke?

V perilu Lisca Selection bo dama spogledljiva in drzna. Vezenje in prosojni detajli, učinki tattooja, kristali Swarovski, brezšivni robovi in svilnata mehkoba ob dotiku s kožo pričarajo prefinjeno eleganco. Bodoče neveste bodo navdušene nad nadvse zapeljivo serijo perila Glory, ki bo v romantičnem tonu vanilije prava izbira, da bodo zablestele na najpomembnejši dan.

Čar sodobne ženske je v njeni strasti do življenja, mladostni energiji in eleganci, v njeni odločnosti in spopadanju z vedno novimi izzivi. Romantične modele perila Lisca Fashion krasijo nežne čipke in modne vezenine, transparentni vstavki, satenasti zaključki in mladosten potisk pomladnih vrtnic. Harmonija skrbno izbranih detajlov povezuje zapeljivo eleganco s sproščeno romantiko.

Perilo dopolnjuje eleganten spalni program. Vse več pozornosti pa Lisca daje tudi oblačilom za prosti čas, ki predstavljajo združitev pižame in modne ženstvene trenerke (ang. »sloungewear«).

Pomladno-poletna kolekcija perila Cheek by Lisca pooseblja vihravo mladostno energijo. Nežna prosojnost, vezene rožice, modne široke elastike, geometrijski motivi ter pomladna barvitost potiskanega cvetja in pik so le nekatere lastnosti novih modelov perila. Za športni videz bodo poskrbela lahkotna modna športna oblačila s simpatičnim sporočilom, kolekcijo pa dopolnjujejo vedno zaželene črne in bele majice različnih oblik.

Domišljija je brezmejna, ustvarja tisoče čarobnih zgodb – tudi pri ustvarjanju in izbiri kopalk. Modna draperija, mrežasta tkanina in bogati dodatki ustvarjajo sofisticirano in prefinjeno kolekcijo kopalk Lisca Selection. Ženska se bo v njih počutila ženstveno, glamurozno in samozavestno. Etno in geometrijski vzorci, tropski potiski in žive modne barve zaznamujejo kolekcijo kopalk Lisca Fashion, ki bodo poudarile žensko postavo z atraktivnimi modeli. Poletje Liscine modne navdušenke bo obarvano v tropske vzorce, žive barve in geometrijske detajle kopalk Cheek by Lisca.  Mix&match serije bodo omogočile ustvarjanje popolne poletne kombinacije.

To poletje je razširjena kolekcija oblačil za prosti čas oz. dodatkov, ki dopolnjujejo posamezno serijo kopalk Lisca in Cheek by Lisca. Za popolno podobo bodo poskrbeli različni  dodatki za na plažo ali oblačila za sproščen vsakdan.

Vse serije kopalk so separatne, kar pomeni, da je mogoče zgornji in spodnji del kupiti ločeno in tako med seboj kombinirati modele.

Moški bodo modele perila, pižam in kopalk izbirali v kolekcijah Lisca Men, otroci pa bodo razigrani v barvitih ljubkih kopalkah linije Kids.

Modno zgodbo Sicilije in kolekcije perila, kopalk in spalnega programa za pomlad-poletje 2018, so na modni pisti predstavile mične manekenke med njimi tudi Zlata Okugić, Nadiya Bychkova, Anamarija Avbelj, Katja Škofic, Nastasja Prihoda, Tina Katanić, Aleksandra Tasić … Znanim obrazom Liscinih manekenk pa so se tudi to leto pridružili novi sveži manekenski obrazi.

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar, Rebeka Lovrić Anušić pod vodstvom art direktorice Maje Ratajc.

Lisca d.d.

Galerija

Aleksandra Tasi_, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Aleksandra Tasi_, manekenka, perilo Cheek by Lisca
Aleksandra Tasi_, manekenka, perilo Lisca Selection
Ana Jureti_, manekenka in Katja _kofic, manekenka, perilo Lisca Selection
Ana Jureti_, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Ana Jureti_, manekenka, kopalke Lisca Selection
Anamarija Avbelj in Bla_ Brudar, manekena, kopalke Lisca Fashion in Lisca Men
Anamarija Avbelj, manekenka, kopalke Cheek by Lisca
Anamarija Avbelj, manekenka, perilo Lisca Fashion
Barabara Sor_i_, Nastasja Prihoda, Katja Sor_i_, Ana Jureti_, Eka Homovec, Sara Gojko_ek, Anamarija Avbelj, manekenke v novi kolekciji oblek Lisca in Cheek by Lisca
Barbara Sor_i_, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Barbara Sor_i_, manekenka, perilo Cheek by Lisca
Bla_ Brudar, maneken, Vesna Ju_na, lastnica Lisce, Ga_per Tratnik, maneken
Danica Lovenjak, novinarka in blogerka, Goran Kodelja, generalni direktor Lisce
Eka Homovec, manekenka, kopalke Cheek by Lisca
Eka Homovec, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Eka Homovec, manekenka, perilo Lisca Fashion
Ga_per Tratnik in Nastasja Prihoda, manekena, kopalke Lisca Men in Cheek by Lisca
Ga_per Tratnik, Nastasja Prihoda manekena, perilo Lisca Men in Lisca Fashion
Katja _kofic in Ga_per Tratnik, manekena, kopalke Lisca Selection in Lisca Men
Katja _kofic, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Kreativni team Lisca, Suzana Gori_ek, Maja Nedi_, Rebera Lovri_ Anu_i_, Maja Ratajc, Marjana _e_njevar, Klementina Kranvogel, Melita Letnar
Kreativni team Lisca
Maja Ratajc, art direktorica in Goran Kodelja, generalni direktor Lisce
Nadiya Bychkova, Aleksandra Tasi_, Tina Katani_, Dari Ju_na, lastnik Lisce, Anamarija Avbelj, Zlata Okugi_
Nadiya Bychkova, manekenka, kopalke Cheek by Lisca
Nadiya Bychkova, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Nadiya Bychkova, manekenka, perilo Lisca Fashion
Nastasja Prihoda, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Sara Gojko_ek, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Tajda Seni_, manekenka, kopalke Cheek by Lisca
Tajda Seni_, manekenka, perilo Lisca Fashion
Tina Katani_, manekenka, kopalke Lisca Fashion, Tina_Katani___manekenka__kopalke_Lisca_Fashion
Tina Katani_, manekenka, kopalke Lisca Selection
Tina Katani_, manekenka, perilo Lisca Selection
Uvodna to_ka revije
Vesna in Dari Ju_na, lastnika Lisce
Zaklju_na fotografija
Zlata Okugi_, manekenka, kopalke Cheek by Lisca
Zlata Okugi_, manekenka, kopalke Lisca Fashion
Zlata Okugi_, manekenka, perilo Lisca Fashion
_zztt

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

3.7.2017Oceni dzony006 

Kdo je Dari Južna; lastnik Lisce ??? Najvišjo denarno kazen je plačal Dari Južna čet, 04.02.2016, 21:00 http://www.delo.si/novice/kronika/najvisjo-denarno-kazen-je-placal-dari-juzna.html

3.7.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni butec&butec 

Pustite čoveka pri miru.Celo življenje je garal pa šparal, kaj potem če je z prišparanem kupil šiviljsko delavnico.Je to kaj takega?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava