Melania Trump končno v Beli hiši

12.6.2017 | 14:00

Znova pod eno streho.                                                     Foto: Profimedia

Znova pod eno streho. Foto: Profimedia

Melania Trump končno v Beli hiši
Melania Trump končno v Beli hiši

Ameriška prva dama Melania Trump se je skupaj s sinom Barronom končno preselila v Belo hišo - pet mesecev po tistem, ko je njen mož Donald prevzel predsedniški položaj. Melania in njun 11-letni sin sta namreč doslej ostala v New Yorku, da je Barron lahko končal šolsko leto na newyorški osnovni šoli.

Odločitev je bila za mnoge čudna, saj je bila Melania prva prva dama v ne tako nedavni zgodovini, ki se ni takoj preselila v prestolnico. Njena predhodnica Michelle Obama se je v Washington preselila, celo preden je njen mož Barack prevzel položaj, da bi se njuni hčerki privadili na novo šolo.

Melania in Barron sta v vojaško bazo Andrews pri Washingtonu prispela s predsedniškim letalom Air Force One skupaj s Trumpom. Barron, oblečen v majico s kratkimi rokavi, na kateri je pisalo "The Expert" (strokovnjak), se je ob izkrcanju z letala igral s priljubljeno vrtavko fidget spinner.

Na kratkem poletu iz Bedminstra v New Jerseyju, kjer je Trump čez vikend igral golf, sta se jim pridružila tudi Melaniina starša Viktor in Amalija Knavs, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Melania je očitno zadovoljna s selitvijo na naslov Pennsylvania Avenue 1600, saj je na Twitterju objavila fotografijo s pogledom skozi okno Bele hiše in pripisala, da se veseli spominov, ki jih bodo ustvarili v novem domu.

Selitev bodo nedvomno pozdravili Newyorčani, ki so plačevali visok račun za varovanje prve družine v Trumpovem stolpu. Njihovo gibanje po "velikem jabolku" je povzročalo tudi precejšnje prometne zastoje.

Donald Trump se v zvezi s selitvijo prve dame v Belo hišo ni oglasil na Twitterju, je pa opozoril na nastop svoje hčerke Ivanke v jutranji oddaji Fox & Friends na televiziji Fox News, poroča BBC.

Svet 24; STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

12.6.2017+3     + (3)     – (0)     Oceni kozole vlasta 

Čestitamo!!!! Ste lepa družinica in ponosni smo na vas, čeprav vam mnogo ljudi zavida. Srečno!

12.6.2017–1     + (2)     – (3)     Oceni straški prihajač 

Gospe Melaniji nihče ne zavida, kvečjemu obžaluje, da ima takšnega moža. Sicer pa si je sama to želela..

12.6.2017+4     + (5)     – (1)     Oceni dušica 

če bi folšija gorela,straškega bi takoj zažgalo mislim,pustite jo na miru,nič vam ni naredila,niti ni dolžna kaj naredit za to banano državo in prav ima!!!kakor postilja,tak leži,ji že paše,slovencljni

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava