Zelišča v kulinariki
10.6.2017 | 17:00
Na ZIK-u Črnomelj poteka študijski krožek Zelišča v kulinariki. Cilj tega študijskega krožka je priprava knjižice o zeliščih, kjer bodo predstavljeni tudi novi recepti jedi z zelišči. V okviru krožka je zeliščarka Minka Kočevar izvedla predavanja o zeliščih v kuhinji in o zeliščih, ki jih pogosto gojimo v družinskem vrtu. V sredo, 31. maja 2017 je kuhar Matej Špec za članice krožka pripravil praktično delavnico. Spekel je skutino gibanico s koprivami in čemažem, zelenjavo in meso z rožmarinom ter žajbljem. Vsi uporabljeni recepti bodo objavljeni tudi v knjižici, ki jo bo študijski krožek izdal v prihodnjem šolskem letu. Če imate svoje recepte, ki bi jih radi objavili, vas vabimo, da se nam pridružite.
Irena Bohte, ZIK Črnomelj
starejši najprej | novejši najprej
Komentarji (1)
11.9.2017Oceni Seliškar
Dober dan. Ali je knjižica z recepti že izšla. Priporočam tudi http://rozma.si/category/recepti/.
Kolona črnih mravelj lahko poskrbi za...
Jožko: Malo "plavega cukra" v okrogli...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
Petercurk: Iskreno sožalje družini. Z Jožetom...
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
Idealno živilo za shujševalne diete (+recepti)
sre, 1.5.2024
Umrl je harmonikar Jože Avbar
čet, 2.5.2024
Poroka na prvi pogled: Špela Gornik srečna z Borutom Peterlinom
pon, 29.4.2024
FOTO: Pohod po medvedovih stopinjah 2024
tor, 30.4.2024
Sašo Đukić postal že 26. ambasador cvička
tor, 30.4.2024