Srečna družinica Jasne Kuljaj

9.6.2017 | 13:20

Srečna družinica Jasne Kuljaj
Srečna družinica Jasne Kuljaj
Srečna družinica Jasne Kuljaj

Na pikniku Zvezde pod klobuki je s svojo družino, sicer brez klobukov, uživala tudi priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj.

Jasna Kuljaj trenutno še nima kakšnega večjega televizijskega projekta, čeprav so se že pojavile nekatere govorice, da bi se lahko pridružila ekipi letošnje Kmetije, ki se z jesenjo iz televizije Planet TV seli na POP TV. Če so govorice resnične ali ne, bomo sicer morali še nekoliko počakati, smo pa končno dočakali skupne fotografije srečne Jasnine družine, ki se je udeležila piknika Zvezde pod klobuki, ki se je v organizaciji naše medijske hiše odvijal na Smledniku.

Jasni, ki se družbenih prireditev rada udeležuje sama, sta se tokrat pridružila 2-letna hči Anastazia in partner, nogometaš Saša Lalović. Srečna družinica se je na pikniku očitno dobro zabavala, saj smo tam ujeli kar nekaj njihovih nasmejanih trenutkov. Očitno pa je bila tudi Jasna, kljub nekoliko slabšemu vremenu, že poletno razpoložena, saj je na dogodku blestela v dolgi z morskim motivom potiskani obleki

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

11.6.2017Oceni OBČAN 

Lepo, pravo slovensko ime ANASTAZIA. Ali pa morda ANASTASIA. Samo da ni ANASTAZIJA.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava