Za defibrilator danes v Vavti vasi

23.5.2017 | 10:10

Radi bi ga kupili tudi v Vavti vasi ... (foto: arhiv)

Radi bi ga kupili tudi v Vavti vasi ... (foto: arhiv)

Dobrodelni dogodek na OŠ Vavta vas ''VSAKA SEKUNDA ŠTEJE. POMAGAJMO'' bo v torek, 23. 5. 2017 ob 17. uri. V sodelovanju z Območnim združenjem RK Novo mesto in krajevno organizacijo Straža organiziramo dobrodelno akcijo zbiranja sredstev, ki smo jo poimenovali Vsaka sekunda šteje. Pomagajmo. Tokrat zbiramo sredstva za nakup AED - avtomatskega zunanjega defibrilatorja.

Ker imamo na šoli tudi zelo uspešen podmladek krožkarjev RK, si želimo, da bi nam zbrana sredstva hkrati omogočila tudi nakup učnega AED ter učne lutke za učenje oživljanja. Skupaj je potrebno zbrati okvirno 2.800 €. V spomladanski zbiralni akciji starega papirja se je le-tega nabralo več kot 8 ton in ves izkupiček smo dali v ta namen. Prav tako bomo letos za ta namen namenili sredstva, ki jih bomo dobili z zbiranjem zamaškov.

V ta namen je pri OZRK Novo mesto odprt tudi transakcijski račun. Sredstva lahko nakažete na transakcijski račun OZRKS Novo mesto SI56 0297 0025 9614 263, namen plačila – Vsaka sekunda šteje. Pomagajmo. (CHAR – dobrodelno plačilo); referenca nakazila SI 00 240023. Sredstva se zbirajo do konca meseca maja. Hvala.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dobrodelni prireditvi, ki bo v torek, 23. 5. 2017 ob 17. uri, v telovadnici OŠ Vavta vas. Sredstva bomo zbirali tudi na dobrodelnem bazarju po kočani prireditvi in s predstavitvijo oživljanja.    

Na Osnovni šoli Vavta vas večkrat izpeljemo različne humanitarne akcije. Zadnja odmevna je bila maja 2014, ko smo na koncertu in bazarju, ki smo ju pripravili zaposleni in učenci šole, zbirali sredstva za Društvo srčnih otrok.

Vabljeni, da se nam pridružite in prispevate v dobrodelni akciji.

Predsednik OZRK NM                                            V. d. ravnateljice OŠ Vavta vas Marjan Grahut                                                                         Sabina Erjavec

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava