1. slovenska namiznoteniška liga – finale prvenstva: NTK Krka I. – NTK Fužinar 3:5 

22.5.2017 | 08:40

1. slovenska namiznoteniška liga – finale prvenstva: NTK Krka I. – NTK Fužinar 3:5 

Cvetko odličen in v drugi tekmi nepremagan, ostali krkaši praznih rok - Vabljeni na zadnjo tekmo letošnjega finala v sredo, 24. maja, ob 18. uri, v dvorani v Drgančevju

Drugo tekmo državnega ekipnega finala sta začela Hribar in Horvat, ki je v prvi tekmi dobil vse tri dvoboje. Tudi tokrat je začel bolje in Hribarja odpravil z 1:3. Cvetko je v drugi igri srečanja premagal Petrovčiča (3:2), Novak pa je zamudil priložnost, da bi v igri z Jamškom domačo ekipo povedel (2:3). Zato je bolje zaigral Cvetko proti favoritu Horvatu (3:0), Hribar pa ni zbral dovolj zbranosti in je Jamšku podlegel 0:3 (10:12, 11: 13, 9:11). Vsi trije seti dokazujejo, da bi lahko bilo drugače. Novaka je nato ugnal Petrovčič (0:3), Jamška odlični Cvetko (3:0), v osmi igri pa je Karković moral priznati premoč Horvat (0:3), ki letos igra v odlični formi.

Če smo v prejšnjem poročilu zapisali »boj se ranjenega leva« in se je opozorilo izkazalo za pravilno, naj tokrat zapišemo le, da bo zadnja tekma letošnjega državnega ekipnega prvenstva zanesljivo še bolj razburljiva. Srečanje bo sredo, 24. maja, ob 18. uri v dvorani v Drgančevju, in ne ob 17. uri, kot so poročali nekateri mediji.

J. P.

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z (3)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava