10. Blagoslov motorjev in motoristov Sunny Ridersov

19.5.2017 | 14:15

10. Blagoslov motorjev in motoristov Sunny Ridersov

V soboto so v Leskovcu pri Krškem Sunny Ridersi izvedli že svoj deseti blagoslov s panoramsko vožnjo do Turistične kmetije Radej, potem do Bubka Bara, nato pa po obronkih črnih deževnih oblakov skozi Brežice do Križaja in nazaj v Leskovec pri Krškem. Lanski blagoslov je opravil leskovški župnik Ludvik Žagar, letos prvič pa je blagoslovil motorje in seveda tudi motoriste in motoristke kaplan Roman Ivanetič. Zaželel jim je še veliko srečnih kilometrov in varno vožnjo.

Po blagoslovu in panoramski vožnji se je druženje in izmenjava mnenj glede vožnje in samih motorjev nadaljevalo še pozno v noč.

Sunny Ridersi se zahvaljujejo vsem, ki so se udeležili druženja, blagoslova, praznovanja okrogle obletnice njihovega člana (ki se hkrati tudi zahvaljuje za vsa darila in presenečenja), v naslednjem letu pa, kot pravijo, se zopet snidejo.

Anton Hruševar

Galerija

_moto (01)
_moto (02)
_moto (03)
_moto (04)
_moto (05)
_moto (06)
_moto (07)
_moto (08)
_moto (09)
_moto (10)
_moto (11)
_moto (12)
_moto

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (18)

20.5.2017Oceni marko123 

cerkev je pa dandanes potrebna vsepovsod, kajne? Politicni sistemi prihajajo in odhajajo, cerkev pa je ocitno vecna in zelo prilagodljiva, kajne?

20.5.2017Oceni Lojze 

Katoliška cerkev v Sloveniji in po svetu je izjemno bogata organizacija. Nekateri cenijo njeno premoženje na več 1.000 milijard po vsem svetu in v Sloveniji na okoli milijardo evrov, saj je samo v Italiji vrednost cerkvenega nepremičnega premoženja 1 200 milijard evrov, v Nemčiji pa vrednost premoženja okoli 300 milijard evrov. Pa še in še...

20.5.2017—     + (1)     – (1)     Oceni ive 

Ja, tisoč let je že prisotna cerkev v Sloveniji, njeno slovensko premoženje (kulturna dediščina neprecenljivih vrednosti) je tudi naše, ni ga odnesla niti v nebesa, ne v pekel, ne v Vatikan, kar je nekatere strah. Ko gremo na izlete po Evropi, nas vedno vodijo (vodniki ateisti) razkazovat cerkve in samostane. Brez tega bi bila naša zgodovina in kultura osiromašena.

21.5.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni tonix 

ja, res je, ive. brez cerkve bi bila naša zgodovina in kultura osiromašeni. Zato mora vsak revež "po nalogu cerkve" v to plemenito institucijo odnesti še zadnji evrček, ki ga ima v žepu!

21.5.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni Kar je res, je res 

Najbolj razširjena - mafija...

21.5.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Gruntl 

Nekam slabu špricajo tile farji, vsak dan več mrtvih motoristov.

21.5.2017Oceni ive 

tonix, koliko "zadnjih evrčkov" si že "moral" znosit? Obrni hrbet cerkvi, pa ti ni treba dati niti stotina. nihče te ne sili. Res pa je, da sem šel ta teden kropit prepričanega nasprotnika cerkve - in glej no glej, želeli so cerkveno slovo. Upam, da ne bodo svojci žalostno odnesli v to plemenito inštitucijo zadnji evrček od svojega bogastva, ki ga pokojni ni mogel odnesti s seboj na oni svet. Tema za razmišljanje, ne za žalitve.....

21.5.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Kar je res, je res 

ive Cerkvi lahko še tako obračaš hrbet. Ti bo vseeno sunila evrčke. Če ne drugače, pa iz proračunskih sredstev. To pa je tudi moj denar!! Tam tristo tisoč € za to škofijo, tam petsto za drugo, pa kakšnih sto jurjev za ono faro, pa semenišče, pa vrtci, osnovne šole, gimnazije, ... Skratka mafijašenje največje multinacionalke temelječe na bajkah in povestih ;-))! To ni žalitev, to so dejstva!

21.5.2017Oceni ive 

Na svetu je tako, da evrčki krožijo iz žepa v žep. Nisem imel otrok v vrtcu, pa sem vseeno plačeval v proračunska sredstva za vrtce; nisem dobil ne v Jugi, ne potem - stanovanja, pa sem ves čas dajal v stanovanjski sklad.... vse cerkve, ki krasijo Slovenijo, jo bodo krasile še naprej, če jih bomo vzdrževali...

21.5.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Jež 

Vsak naj sam plačuje za svoje užitke. Gledališke predstave so plačljive, pa naj bodo še cerkvene. A ne iz proračuna. Iz tošla tistih, ki se jih udeležujejo.Pa naj bo za vzdrževanje objektov in farjev. Če ni dovolj, pa lahko odprodajo kako od folka spuknjeno parcelo ali nepremičnino...

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava