Zaročenec: Mirela je že bila posiljena, take lepotice Mili ne bi zanimal

11.5.2017 | 14:55

Andrej Laharnar je prepričan, da je bila njegova zaročenka prisiljena v spolni odnos. (foto: facebook)

Andrej Laharnar je prepričan, da je bila njegova zaročenka prisiljena v spolni odnos. (foto: facebook)

Andrej Laharnar na Mirelo ni jezen, ker je prepričan, da je bila prisiljena v spolni odnos.

Zaročenec Mirele Lapanović, udeleženke srbskega resničnostnega šova Parovi in zmagovalke najbolj nedavne slovenske edicije šova Big Brother je za Alo povedal, da pripravlja tožbo – Milutin Radosavljević – Mili naj bi po njegovem mnenju njegovo zaročenko posilil, saj naj bi bila Mirela omamljena.

Andrej Laharnar je prepričan, da je bila njegova zaročenka prisiljena v spolni odnos in da z njim ni bila »seznanjena«. S sostanovalkami naj bi naslednji dan delila, da se spolnega odnosa ne spominja in da se gotovo šalijo, ko so ji razkrile, da naj bi do njega prišlo. Ko je ugotovila, da je vrag vzel šalo, naj bi jo premagale solze. Andrej Mirele ne krivi, tudi zameri ji ne. Radosavljević naj bi jo zlorabil, je prepričan.

»Domnevam, da sta bila oba pijana, a je zelo mogoče, da je bila Mirela omamljena. Mili je v torek ob približno dveh ponoči Ploći razlagal, da je nekdo nekaj prinesel v vilo in to vlil v pijačo,« je dejal Laharnar. Tako je po njegovem mnenju jasno, da je nekdo Mireli podtaknil drogo. »Imam posnetek njunega spolnega odnosa, ki je trajal od 3. pa do 7. ure zjutraj in ki sem ga pokazal predstavnicam nekaterih evropskih organizacij za zaščito žensk. Vse so se strinjale, da je bila omamljena. Podrobno so spremljale njeno obnašanje in mi sporočile, da se tako vede le oseba, ki je vzela drogo GHB, drogo za posilstvo. Skupaj sva 14 let, velikokrat sem jo videl pijano, imela sva spolne odnose, ko je bila pijana, a je take še nisem videl. Mislim, da je bila pod vplivom drog,« je povedal in dodal, da bo preveril, če je res bila omamljena.

Omenjena droga naj bi v telesu ostala do tri mesece.

Tožba je že pripravljena, Laharnar pa je prepričan, da bo pravica na njihovi strani.

Pozna jo do obisti

Spregovoril je tudi za srbski tabloid Star. »Mirelo poznam v dno duše, supaj sva 14 let in prepričan sem, da ne bi pristala na seks v kateremkoli resničnostnem šovu, še posebej ne z Milijm! Bodimo iskreni, on pač nikomur ne more biti privlačen, sploh pa ne takšni lepotici,« je povedal. Tudi za Star je priznal, da je verjetno veliko spila, morda celo zaužila kombinacijo alkohola in zdravil, a da »čiste pameti« ni bila. Mili bo za to plačal, je dejal. Tožba je že pripravljena, Laharnar pa je prepričan, da bo pravica na njihovi strani. Dodal je še, da od tistega usodnega dne ne spi.

Razkril pa je tudi, da se je Mirela že znašla v podobni situaciji. »Mirela je bila žrtev posilstva, ko je imela 16 let, zato bo to za njo travma, ko sprevidi, kaj se ji je zgodilo. Jaz poznam vsak njen gib in grimaso! Njeno obnašanje pri interakciji z Milijem v teh dneh kaže, da je vse lažno, vendar pa še vedno ni prepričana, kaj se je zgodilo,« je še dejal in dodal, da naj je njegova reakcija ne skrbi, saj da še vedno uživa njegovo podporo.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

11.5.2017+12     + (12)     – (0)     Oceni OBČAN 

Mnenja sem, da je to slovenski portal in ne srbski. Zaradi tega prosim uredništvo, da takih neumnosti ne objavlja. Dovolj je poneumljanja!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava