OO SDS Sevnica izvolil novo vodstvo

28.4.2017 | 12:20

OO SDS Sevnica izvolil novo vodstvo
OO SDS Sevnica izvolil novo vodstvo
OO SDS Sevnica izvolil novo vodstvo

V torek, 24. aprila 2017, je v Boštanju pri Sevnici potekala letna, volilna in predkongresna konferenca občinskega odbora Slovenske demokratske stranke Sevnica. Zbrane člane je uvodoma pozdravil predsednik SDS Sevnica in poslanec v DZ RS Tomaž Lisec.

Kot gostje so se konference udeležili predsednik SDS Radeče Miran Hočevar, predsednica regijske koordinacije SDS Posavje mag. Martina Prevejšek ter gospod Slavko Kmetič.

Na konferenci je predsednik Tomaž Lisec predstavil letno poročilo o delu SDS Sevnica v letu 2016 in načrte za leto 2017, predstavljeno je bilo tudi finančno poročilo in poročilo Nadzorne komisije. Vsa tri poročila so člani soglasno potrdili.

Na volitvah za predsednika občinskega odbora SDS Sevnica so vodenje ponovno soglasno zaupali dosedanjemu predsedniku Tomažu Liscu.

Na konferenci so člani obravnavali tudi osnutek Resolucije 11. Kongresa SDS pod naslovom »Slovenija v srcu«, ki vsebuje analizo preteklega in sedanjega družbenega, političnega in gospodarskega stanja v Sloveniji, hkrati pa nakazuje usmeritve za boljšo prihodnost Slovenije.

Na konferenci je predsednik Tomaž Lisec podelil priznanja SDS najbolj zaslužnim članom občinskega odbora SDS v preteklem letu. Srebrni znak SDS je prejela ga. Vesna Povše.

Iskreno čestitamo dobitnici priznanja ter novo izvoljenemu vodstvu in predsedniku SDS Sevnica, ki mu v novem mandatu želimo še naprej veliko dobre volje in delovne vneme pri uresničevanju poslanstva SDS za dobro državljanov Slovenije.

SDS Posavje

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

28.4.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni alfons 

Ne moreš verjet, kako jim gre.

28.4.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni korli 

je dost od patrije ostal

28.4.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Ups!!! 

Hehehehehe, zelo pomembna novica ;))!Nekako v stilu stari petelin še naprej poje na kupu razpadajočega gnoja ;-))!

28.4.2017Oceni Luka  

Edina stranka ki miga vseskozi. Ne tako kot ostale ki začnejo le mesec pred volitvami.

28.4.2017+3     + (3)     – (0)     Oceni korli 

njihov poglavar pa taglavni na Dobu

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava