Mirela v srbskem šovu z dolgim nosom

29.3.2017 | 13:20

Kljub vsem pripravam Mirele še niso spustili v hišo. Foto: Facebook

Kljub vsem pripravam Mirele še niso spustili v hišo. Foto: Facebook

Veliko pričakovanje se je razblinilo: ostala je pred zaprtimi vrati hiše v Beogradu, podporniki so zaman spremljali dogajanje v hiši v živo. Ker producenti molčijo, očitno nihče ne ve, kdaj se bo Slovenka pridružila sostanovalcem.

Z veliko pompa je ekipa, ki podpira Mirelo Lapenović, na facebooku napovedovala torkov vstop Mirele v hišo resničnostnega šova Parovi (Pari). Z radovednostjo so številni Mirelini podporniki spremljali dogajanja v hiši v živo, da bi le videli, kako se bo samooklicana "Kraljica šova" prvič znašla v novem okolju. No, zgodilo pa se ni nič. Producenti namreč Mirele niso spustili v hišo, mnogi njeni podporniki pa so zaman pozno v noč spremljali prenos v živo.

"Žal to noč nismo pričakali težko pričakovanega vstopa Mirele v šov. Verjamemo, da so bo zgodil v kratkem - zato spremljajmo skupaj," je pozno ponoči na Mirelini facebook strani objavila njena ekipa.

Spomnimo: Mirelin nastop je bil napovedan že 25. marca, vendar pa se je producentska ekipa odločila, da v hišo pošlje Srboljuba. Mirelin prihod je bil napovedan v naslednjih dneh, sama ga je napovedovala za torek, naslednji datum, ko bi lahko vstopila v hišo, se po družbenih omrežjih omenja četrtek, ko hišo obiščejo novinarji. Dejstvo je, da je Mirela za srbske gledalce resničnostnega šova, ki temelji na dramatičnosti in aferah iz "resničnega življenja", ni tako zanimiva in vsekakor v podrejeni vlogi.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

29.3.2017+4     + (4)     – (0)     Oceni alfons 

Tega marsovca tudi jaz ne bi spustil v hišo.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava