Devet otrok zbralo 610 evrov za otroke s posebnimi potrebami OŠ dr. Mihajla Rostoharja

24.3.2017 | 09:30

Devet otrok zbralo 610 evrov za otroke s posebnimi potrebami OŠ dr. Mihajla Rostoharja
Devet otrok zbralo 610 evrov za otroke s posebnimi potrebami OŠ dr. Mihajla Rostoharja

Konec lanskega šolskega leta je krška Brainobrain ekipa sklenila, da bo čez poletje prav tako zagnano trenirala Brainobrain kot čez leto. Hkrati smo se odločili, da naše možgančkanje ne bo koristilo samo nam, ampak bomo iz tega naredili projekt, ki nam bo pomagal zbrati denar za tiste, ki živijo malce drugače od nas. Torej ... Celo poletje smo pridno računali na abakus, pisali zgodbice in risali, letos pa smo vse naše poletno ustvarjanje zbrali in ga oblikovali v knjigico, ki smo jo navdušeno delili med prijatelje in znance za dobrodelne prispevke. Ves zbrani denar bomo podarili otrokom s posebnimi potrebami Osnovne šole dr. Mihajla Rostoharja, in sicer za terapije s kužki, ki jih izvaja društvo Tačke pomagačke. Do sedaj smo zbrali že 610 EUR! Na voljo je še nekaj knjigic.

Pri projektu so nam prijazno pomagali: Bojan Žičkar (oblikovanje), Boštjan Colarič (fotografija) in Jasmina Spahalič (lektura).

Brainobrain je svetovno znana metoda izobraževanja otrok, ki že več kot 10 let pomaga otrokom razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično šolstvo običajno pušča ob strani. Otroci z našo pomočjo razvijejo izjemno koncentracijo, fokus, vizualizacijo, domišljijo, ustvarjalnost, fotografski spomin, natančnost, točnost, multitasking. Razvijamo pa tudi otrokovo osebnost, in sicer pozitivno samopodobo, odločnost, vztrajnost, odgovornost, solidarnost ipd. Več na www.brainobrain.si.

Brainobrainovski pozdrav,

Alenka Hriberšek, BoB trener, Krško

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava