Vrata odprl Spar Videm Krško

16.12.2016 | 12:20

Vrata odprl Spar Videm Krško <strong><br /></strong>
Vrata odprl Spar Videm Krško <strong><br /></strong>
Vrata odprl Spar Videm Krško <strong><br /></strong>
Vrata odprl Spar Videm Krško <strong><br /></strong>
Vrata odprl Spar Videm Krško <strong><br /></strong>

SPAR Slovenija nadaljuje s širitvijo svoje trgovinske mreže. V Vidmu v Krškem, na cesti 4. julija 63, so včeraj, 15. decembra, odprli nov supermarket SPAR. To je že 99. trgovina SPAR v nizu trgovin SPAR in INTERSPAR in druga trgovina SPAR v Krškem. Otvoritve se je poleg predstavnikov podjetja SPAR Slovenija udeležil tudi župan Občine Krško, gospod mag. Miran Stanko. Ob slovesni otvoritvi trgovine je podjetje Spar Slovenija v obliki donacije podarilo 4.000 evrov Društvu za cerebralno paralizo Sonček Posavje.

Podjetje SPAR Slovenija je v sodelovanju z izvajalcem gradbenih del, podjetjem SL – INŽENIRING investicijski in izvajalski inženiring Boršt d.o.o, v 10 mesecih in pol zgradilo nov supermarket v Vidmu v Krškem. Arhitekturno zasnovo stanovanjsko-trgovskega objekta je pripravil arhitekt Ervin Mahne, zasnovo zunanjosti objekta pa je v soavtorstvu z g. Mahnetom pripravil arhitekt Miha Furlan. Skupna investicija izgradnje trgovine in opreme, ki jo je v celoti financiralo podjetje SPAR Slovenija, je znašala 3,6 milijona evrov. Novi supermarket ima moderno podobo, njegovo pročelje krasi leseni nadstrešek, notranjost pa ponuja 1.115 kvadratnih metrov sodobno urejene prodajne površine. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v supermarketu bo skrbelo 24 novih zaposlenih. Kupcem je pred trgovino na voljo 55 brezplačnih parkirnih mest.

Na dan otvoritve nove trgovine SPAR, je za vse obiskovalce in mimoidoče organiziran program s številnimi znanimi gosti, ki se je začel v dopoldanskih urah in bo trajal vse do poznega popoldneva.

V novem supermarketu SPAR Videm Krško so uporabljeni materiali in barve, ki bodo prispevali k prijetnemu počutju kupcev. V ospredju trgovine so sveži oddelki, na čelu z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave obiskovalce na začetku trgovine pozdravi oddelek kruha in peciva, oddelek alternativne prehrane, mesnica ter delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse. V trgovini pa ne manjka niti oddelek, imenovan TO GO, ki je v današnjem hitrem življenjskem tempu zelo aktualen. Ponuja številne že pripravljene jedi, ki jih lahko preprosto odnesete s seboj.

Posebnost nove trgovine je tudi njena energetska varčnost in varčna LED-razsvetljava z učinkovitim »Hybrid-Cool System«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2 in 134A. Z odpadno toploto hladilne tehnike je trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega je celotna trgovina opremljena le z varčno LED-razsvetljavo, ki še pripomore k varčevanju električne energije.

Podjetje SPAR Slovenija je s svojo drugo trgovino v Krškem poskrbelo za sodobno nakupovalno okolje v središču mesta, ki bo vsem okoliškim prebivalcem novega naselja nudila kakovostno in ugodno ponudbo izdelkov, prijazno postrežbo ter prijetno vzdušje.                                                                              

DELOVNI ČAS SUPERMARKETA SPAR VIDEM KRŠKO:

PON–SOB: 8.00–20.00; NEDELJA: 8.00–12.00 1

Pika Breskvar
Spar Slovenija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava