Prvenstvo OTS tandem v kegljanju

11.12.2016 | 08:25

Prvenstvo OTS tandem v kegljanju
Prvenstvo OTS tandem v kegljanju

10.12. se je odigralo prvenstvo Območne kegljaške skupnosti v disciplini Tandem. V Kanižarici je nastopilo 28 moških dvojic iz Novega mesta in Bele krajine, v Novem mestu na kegljišču Vodnjak pa 8 ženskih dvojic iz Novega mesta, Bele krajine in Trebnjega.

V Kanižarici so člani KD Krka iz Novega mesta pometli z vso konkurenco, saj so osvojili vsa tri prva mesta. Zmagala sta Franci Bregač in Mitja Baša, ki sta v finalu po izenačenem boju premagala dvojico Robert Čelič in Srečko Šenica šele po dodatnih metih. S porazom v polfinalu sta tretje mesto osvojili dvojici Stanko Blažič in Dušan Pavlin iz Krke ter Matjaž Križan in Mihael Gričar iz novomeškega Vodnjaka.

V Novem mestu sta že peto leto zapored zmagali Martina Žvab in Cvetka Lamut iz Bele krajine, ki sta v finalu premagali dvojico Vodnjaka Martino Hrovat in Maro Čefarin. Tretje mesto sta osvojili dvojici Milena Veber Jarc in Jasmina Mišič iz Trebnjega ter Milka Dular in Silva Kotar iz Vodnjaka.

Na državno prvenstvo, ki bo 17.12.2016 v Kamniku za moške in Ljubljani za ženske, so se uvrstili prvouvrščeni par v moški konkurenci in prva dva uvrščena para v ženski konkurenci.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava