Miran Stanovnik sprejel kar dva izziva Simone Potočar 

29.11.2016 | 11:35

Miran Stanovnik sprejel kar dva izziva Simone Potočar<strong> </strong>
Miran Stanovnik sprejel kar dva izziva Simone Potočar<strong> </strong>

Miran in Simona sta pretekli teden zamenjala svoji filipinski vlogi. Tokrat je za izzive, naloge in vprašanja namreč poskrbela vedno nasmejana Brežičanka, ki je Miranu v svojem kraju pripravila prav posebno petkovo popoldne.

Izziv št. 1: Fitnes

Simona je Mirana za začetek povabila na športni izziv. In sicer v fitnes svojega osebnega trenerja Mitje Petana. Najprej skupno ogrevanje, zatem trening hrbta. "V veliko veselje mi je, da je Miran tudi v živo videl, kako resno sem vzela mojo filipinsko obljubo, da svoje telo telo končno spravim v red. Skupen trening pa je bil nedvomno le še dodatna motivacija na poti proti cilju", je o vadbi tokrat kar z dvema mišičnjakoma povedala Simona. Sicer pa so za odlično vzdušje in navijanje med treningom poskrbeli tudi Teja K., Klemen A. in Simonin partner Jernej, ki nedvomno verjamejo, da bo Simonina preobrazba več kot uspešna. Simona je namreč ob povratku v Slovenijo svojim sotekmovalcem, Miranu, predvsem pa sebi obljubila, da bo po 32 letih svojo borbo z odvečnimi kilogrami končno zaključila.

Izziv št. 2: Pogovorni večer

Iz fitnesa pa v dvorano Mladinskega centra Brežice, kjer se je na vročem stolu Simoninih pogovornih večerov tokrat znašel Miran Stanovnik. "Zdaj je prišel moj čas za spraševanje", v smehu pove Simona, ki so se ji pod odrom poleg številnih gledalcev pridružili tudi tekmovalci resničnostnega šova Survivor, poleg že zgoraj omenjenih fitnes navijačev tudi Alen in Grega. Simona in Miran sta navdušene zbrane popeljala vse od Miranovih otroških vragolij, do športnih začetkov, do obisti obdelala reli Dakar, Miranovo vojaško službovanje, županovanje in nenazanje zadnji filipinski izziv puščavskega lisjaka. Prijetno druženje pa so zbrani sklenili kako drugače kot z ogledom oddaje Survivor.

Avtor fitnes fotografij: Dejan Županc
Avtor fotografij pogovornega večera: Luka Rudman

Galerija

_Stanovnik-pogovorni vecer (1)
_Stanovnik-pogovorni vecer (2)
_Stanovnik-pogovorni vecer (3)
_Stanovnik-pogovorni vecer (4)
_Stanovnik-pogovorni vecer
_t (1)
_t (2)
_t (3)
_t (4)
_t

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava