Telemachov praznik triatlona - V medijskem DP slavila ekipa Svet24

29.8.2016 | 08:20

Telemachov praznik triatlona - V medijskem DP slavila ekipa Svet24

V Športnem parku Kodeljevo v Ljubljani se je včeraj odvijal 2. Telemachov dan triatlona v Ljubljani. Vrhunec dogodka, na katerem je sodelovalo več kot 250 tekmovalcev, več kot 30 najmlajših v kategorijah CICI A in CICI B, 23 ekip, 12 medijskih in VIP ekip, 2 ekipi parašportnikov ter več kot 69 nastopajočih v rekreativnem triatlonu.

Mitja Mori iz Triatlonskega kluba Telemach Ljubljana, ki je organiziral dogodek, je ob zaključku povedal, da so bili »zelo veseli, da se je ponovno pokazalo, da triatlon privablja vedno več tekmovalcev, ter da se na tekmovanje prijavile cele družine, ki so se pomerile v različnih kategorijah.«

Priznanja zmagovalcem sta med drugim podeljevala tudi članica kluba Telemach Ljubljana in olimpijka Mateja Šimic in evropski prvak v dolgem triatlonu Denis Šketako.

V ekipnem državnem prvenstvu je med ženskami slavila ekipa TK Telemach Ljubljana, druga mesto je zasedla še ena ekipa TK Telemach Ljubljana, tretje mesto pa je pripadlo ekipi TK Inles Riko Ribnica. Med člani je slavilaa ekipa Tuš team iz Celja, drugo mesto je zasedela TK Inles Riko Ribnica, tretje mesto pa si je priborila ekipa TK Telemach Ljubljana.

Med mladinci sta v ženski in moški kategoriji slavili ekipi TK Trisport Kamnik.

V sprint triatlonu mesta Ljubljana je slavil Mark Mandić iz TK Utrip v moški konkurenci, med ženskami je kot prva prišla na cilj Maruša Klemenc iz istega kluba.

V medijskem triatlonu - štafete – je na najvišje stopničke stopila ekipa Svet 24, sledili sta ji ekipi Poleta in Slovenskih novic 1.

Triatlonski klub Telemach Ljubljana

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z (3)
_z (4)
_z (5)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava