New York Post: Morebitna prva dama, kot je še niste videli

1.8.2016 | 12:35

New York Post: Morebitna  prva dama, kot je še niste videli
New York Post: Morebitna  prva dama, kot je še niste videli
New York Post: Morebitna  prva dama, kot je še niste videli

V časniku New York Post so objavili fotografije morebitne prve dame iz leta 1995, na katerih je žena republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa povsem razgaljena. Že nekajkrat so ameriški mediji izpostavili manekensko kariero Melanie Trump in nekatere njene rahlo razgaljene fotografije. Zdaj pa je časnik New York Post vrgel "bombo": objavili so fotografije morebitne bodoče prve dame iz leta 1995, na katerih je žena republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa povsem razgaljena

New York Post je ob tem zapisal podnaslov "Morebitne prve dame še nikoli niste videli takšne". Na nekaterih fotografijah se gola Melania (tedaj si je ustvarjala kariero pod imenom Melania K.), kot zapišejo v New York Postu, v lezbično navdahnjenem posnetku stiska v objemu s skandinavsko manekenko Emmo Eriksson. V drugem "vročem" posnetku se Emma pripravlja, da bo z bičem ošvrknila manekensko slovenskega porekla.

Nekatere fotografije so bile objavljene leta 1996 v reviji Max Magazine, druge pa so se v javnosti pojavile prvič.

                                                                                                                    Svet 24

Trump konec minulega tedna jezen na ves svet

Sicer pa je republikanski predsedniški kandidat Donald Trump glede na uvodne ankete po koncu demokratske konvencije v Philadelphii spet v zaostanku za Hillary Clinton, najbogatejši republikanski donatorji so mu odrekli podporo, ujeli so ga na laži, zapletel se je v spor s starši padlega vojaka, New York Post pa je torej objavil gole fotografije njegove žene, poroča STA.

Omenjeno bo moral republikanski kandidat hitro pozabiti, če želi ohraniti upanje na zmago na splošnih volitvah 8. novembra proti demokratski kandidatki, katere kampanja je s konvencijo dobila nekaj novega vetra v jadra.

Najbolj je odmeval njegov odziv na nastop Khizra Khana, ki je leta 2004 v iraški vojni izgubil sina, stotnika Humayuna Khana, na demokratski konvenciji v Philadelphii. Khan ga je zaradi ideje o prepovedi vstopa muslimanom v ZDA kritiziral, mu ponudil v branje svoj izvod ustave in ga obtožil, da v življenju ni ničesar žrtvoval.

V ZDA je doslej veljalo, da se politiki obeh strank na kritike vojaških družin ne odzivajo, če so upravičene ali ne. Trump je podrl tudi ta tabu, čeprav je najprej kritiko sprejel, potem pa dodal, da je veliko žrtvoval s svojim trdim delom, ustvarjanjem delovnih mest in postavljanjem veličastnih objektov.

Nato je dodal, da je Khanu ob strani na odru konvencije stala njegova žena Ghatazala Khan, ki je bila tiho, kot da ne sme ničesar povedati. Češ taka je pač muslimanska kultura, da morajo biti žene tiho. Na Trumpa so se nemudoma znova vsule kritike z vseh strani.

Žena je sporočila, da je bila tiho, ker je sinova smrt po 12 letih še vedno boleča, še posebej, ko je stopila na oder in videla njegovo veliko fotografijo. Mož jo je vprašal, če bo kaj povedala, pa je ponudbo zavrnila.

Trump je potem reagiral še malce ostreje in preko Twitterja sporočil, da ga je Khizr Khan zlobno napadel na konvenciji ter vprašal, ali se ne sme braniti pred napadi. Dodal je, da je Clintonova volila za vojno v Iraku, ne pa on.

Humayun Khan se je leta 2004 vrgel na bombo in s svojo smrtjo rešil številne tovariše. Posmrtno je dobil številna odlikovanja in demokrati so njegova starša izbrali za govor, da pokažejo Američanom, komu želi Trump prepovedati vstop v ZDA.

Khizr Khan, ki je presenečen nad odmevnostjo govora, se je Trumpu zahvalil, ker je sina opredelil kot junaka in vse bi bilo v redu, če bi republikanec pri tem ostal.

Clintonova ga je napadla, da podžiga delitve v ZDA in da ne razume vrednot države, ki jo želi voditi. Komentar o ženi, ki mora biti tiho, so obsodili tudi številni drugi, brez omembe imena pa sta se mu odpovedala tudi oba kongresna voditelja republikancev, ki sta ga podprla na konvenciji v Clevelandu.

Vodja senatne večine Mitch McConnell je sporočil, da je potrebno ceniti domoljubje prostovoljcev, ki nesebično branijo Američane, predsednik predstavniškega doma Paul Rayan pa je sporočil, da je potrebno vse muslimane, ki služijo v vojski, častiti in pika. Oba sta poudarila, da je prepoved vstopa muslimanom v ZDA v nasprotju z ameriškimi vrednotami.

Trump se je prepiral naprej. Nekdanjega poveljnika ameriških sil in sil zveze Nato v Afganistanu Johna Allena, ki ga je prav tako napadel na konvenciji, je imenoval za propadlega generala, ker ni znal poraziti Islamske države. Allen je odgovoril, da Trump nima nobene kredibilnosti in mu ne namerava ničesar pojasnjevati.

Že tako ga obtožujejo, da je v navezi z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, v soboto zvečer pa je izstrelil, da bodo ZDA pod njim verjetno morale priznati rusko aneksijo Krima, ker si prebivalci Krima želijo biti del Rusije in ker bo to pomagalo v skupnem boju proti terorizmu.

Nato je Clintonovo obtožil, da je uredila njuna jesenska televizijska soočenja tako, da bosta dve od treh na večer, ko bosta na sporedu tekmi poklicne nogometne lige NFL. Komisija za predsedniška soočenja, sestavljena iz enakega števila predstavnikov obeh strank, je urnik debat potrdila že lani septembra, ko se ni vedelo, kdo bosta kandidata.

"Na štiri leta imamo tri predsedniška in eno podpredsedniško soočenje, NFL pa ima v enakem obdobju 1000 tekem," je sporočila komisija in zatrdila, da so urnik pripravljali več mesecev, da bi se izognili tekmam NFL, baseballa, različnim praznikom, da pa se vsemu ni dalo izogniti.

Trump, ki namiguje, da se želi Clintonova skriti pred Američani, je potem zatrdil, da je dobil pismo od lige NFL s pritožbo. Liga NFL je sporočila, da ni poslala nobenega pisma, čeprav bi seveda raje videla, da soočenja ne bodo takrat kot tekme.

Podobno kratke noge je imela njegova trditev, da je zavrnil ponudbo milijarderjev bratov Koch za finančno pomoč kampanji. Za srečanje je prosila njegova kampanja, Charles in David Koch, katerih organizacija bo letos za kampanje v podporo republikancem zbrala 750 milijonov dolarjev, pa ga ne nameravata podpreti, ker se ne strinjata z njegovo politiko. Podprla ne bosta niti Clintonove, ampak bo šel denar za kampanje senatnih republikancev.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

1.8.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni joško 

Fajn punca, ni kaj. Samo rodila se je v napačni deželici s preveč podganami.

1.8.2016+1     + (2)     – (1)     Oceni Kar je res, je pač res .. 

Jo, Jušk... Živi pa v deželi. kjer ti glodalci vladajo svoji vrsti ....

1.8.2016+2     + (3)     – (1)     Oceni bralec 

Sramota za vse medije, ki take stvari objavljajo. Sram me je, da živim med takimi ljudmi.

2.8.2016Oceni Kar je res, je pač res .. 

bralec, ne sramota za medije, ki razkrivajo packarije. Sramota za tistega, ki je vse to počel ....

2.8.2016Oceni jože 

'kar je res ...' - zveniš kot kaka farška podgana... sicer bo pa za evropo slabše če zmaga sponzoriranka ljudi, ki so z ciljem destabilizacije evrope uničili bližnji vzhod in sproducirali miljone beguncev, kot pa tale polpismen kavboj..

2.8.2016Oceni Kar je res, je res 

Ja jožek, si pa popolnoma mimo vžal ;-))! Jaz in cerkvene podgane imamo toliko skupnega, kot ogenj in voda ;-))!Tudi glede Klintonove in Trampa se motiš! Hillary je demokratka, Trump republikanec. Ne bi rekel , da je zarukan kavboj, je pa silno nestrpen in nesramen do vseh, ki mu niso po volji. Malo pobrskaj in preberi kaj vse si je v svojih predvolilnih nastopih privoščil. Tak človek ni primeren niti za predsednika kake afriške države, kaj šele za predsednika ZDA! Njegova ( malo verjetna) izvolitev bi pomenila katastrofo ne samo za ZDA, temveč za ves Svet. Tega se zavedajo tudi Američani, zato skoraj zagotovo ne bo izvoljen.Sicer pa Putin odvaga oba ameriška predsedniška kandidata. V vsakem pogledu!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava