Odprli prijave na letošnji Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem Brežice, POK 2016

28.7.2016 | 08:25

Odprli prijave na letošnji Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem Brežice, POK 2016<strong></strong>
Odprli prijave na letošnji Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem Brežice, POK 2016<strong></strong>

Tradicionalni podjetniško – obrtni in kmetijski sejem v oktobru, predstavlja stičišče inovativnih, podjetnih in vedoželjnih ljudi. Omogoča celovito predstavitev izdelkov in storitev, ustvarja nove poslovne priložnosti, prinaša na vpogled izzive podjetnikov in gospodarstva v širšem poslovnem okolju ter spodbuja dialog.

Pred nami je že šesti sejem in čeprav je do sejma še razmeroma daleč, smo na Zavodu za Podjetništvo, turizem in mladino Brežice že pričeli s sprejemanjem prijav na sejem. Sejem bo letos potekal  v soboto, 15., in nedeljo, 16. oktobra 2016, na tradicionalni lokaciji v Športni dvorani Brežice.

Vsako leto se potrudimo, da je sejem čimbolj raznolik in inovativen pri ureditvi razstavnega prostora, bogatejši na področju spremljevalnega programa in pripravi izobraževalnih vsebin. Sejem obiskovalcem ponuja pestro paleto podjetniške, obrtne in kmetijske dejavnosti posameznikov in družb iz občine Brežice in drugod, na več 1800 m2 bruto površine.

Vsa podjetja, samostojne podjetnike, društva in ostale organizacije vabimo, da sodelujejo na sejmu ter se na svoj izviren način predstavijo širši javnosti. Ugodnejše prijavite sprejemamo do 18. 8. 2016. Drugi prijavni rok je 18. 9. 2016 oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij in prijavnica tudi na spletni strani: www.pcbrezice.si ali na Facebook strani: Podjetništvo Brežice. Za vse dodatne informacije in predloge  aktivnega sodelovanja v obsejemskem programu sejma pišete na: info@pcbrezice.si ali pokličite na: (0)590-83-794 (Karl).

ZPTM Brežice
Enota CTP

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava