Občina Črnomelj dobiva Celostno prometno strategijo

30.6.2016 | 09:00

Občina Črnomelj dobiva Celostno prometno strategijo

Vabimo na 1. javno razpravo v sklopu izdelave Celostne prometne strategije za Občino Črnomelj, ki bo 30.6.2016 ob 18.00 v sejni sobi Občine Črnomelj.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite javne razprave in s svojimi predlogi ter pobudami sooblikujete bolj prijazno okolje za vse nas, kajti načrtovanje za ljudi vključuje načrtovanje z ljudmi in se odziva na potrebe različnih skupin uporabnikov.

Izdelava Celostne prometne strategije, bo imela številne koristi za vse nas, kot so npr.:

Boljša kakovost bivanja. To se odraža na primer v boljši kakovosti javnih prostorov, izboljšani varnosti otrok, zmanjšanju količine toplogrednih plinov in podobno

Pozitivni učinki na okolje in zdravje. Delovanje v smeri izboljšanja kakovosti zraka, zmanjševanja hrupa in blaženja podnebnih sprememb ter spodbujanje aktivne mobilnosti prebivalcev, da bi hodili peš ali se vozili s kolesom, ima pozitivne učinke na zdravje in prinaša pomembne prihranke pri stroških, ki so povezani z njim.

Izboljšana mobilnost in dostopnost - zagotavlja boljšo mobilnost vseh prebivalcev in lajša dostopnost do posameznih območij in storitev.

Občina Črnomelj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava