TPV podpira lokalne aktivnosti - ekološka vinska kraljica

25.6.2016 | 15:20

TPV podpira lokalne aktivnosti - ekološka vinska kraljica
TPV podpira lokalne aktivnosti - ekološka vinska kraljica

Tudi letošnja kraljica metliške črnine, 22- letna Jana Štajdohar iz Dragatuša, bo svoje poslanstvo opravljala z varnim elegantnim in ekološkim vozilom. Ob kronanju ji je ključe nove Toyote Yaris Hybrid predal Vladimir Bahč, direktor podjetja TPV Center, uradnega trgovca in serviserja vozil Toyota. Vinska kraljica bo tako ne le promotorka vin in vinske kulture, pač pa tudi promotorka ekološke vožnje in skrbi za okolje.

Toyota Yaris je s sistemom Toyota Safety Sense po aktivni in pasivni varnosti v samem vrhu svojega avtomobilskega razreda. Hibridna različica pa bo vinski kraljici omogočila, da bo z neslišno in tiho vožnjo, predvsem pa z nižjimi izpusti ogljikovega dioksida prispevala k čistejšemu okolju.

Jana pa v letošnjem letu ni edina vinska kraljica, ki se po slovenskih cestah prevaža s TPV-jevim avtomobilom. Lei Berkovič, vinski kraljici Bizeljskega, je v namen lažjega opravljanja svojega poslanstva priskrbel sponzor TPV AVTO Brežice.

TPV pokrovitelj prevozov uradnih oseb na Evropskem prvenstvu v raftingu 2016

Občina Straža se je skupaj z Rafting klubom Gimpex in Rafting zvezo Slovenije letos lotila zahtevnega projekta organizacije Evropskega prvenstva v raftingu. Treningi in tekmovanja so potekali na več prizoriščih  kar je zahtevalo dodatne organizacijske napore in pogosto dnevno migracijo tekmovalcev, organizatorjev in drugih uradnih oseb med baznim kampom ter prizorišči na Krki in v Tacnu. Pri tem sta organizatorjem na pomoč priskočila TPV AVTO in TPV CENTER ter jim v uporabo predala 5 avtomobilov.

Vladimir Bahč, direktor podjetja TPV CENTER, je bil tudi eden od podeljevalcev medalj.

TPV d.d.

Galerija

_v
_v1
_v2
_v3

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava