Lili Žagar: V šovu blestela bolj kot tekmovalci; kaj pa poroka??

19.6.2016 | 15:40

Lili Žagar, ki je s svojim stasom popolnoma zasenčila vse tekmovalce v finalni oddaji, se veseli zasluženega dopusta. (foto: Mare Vavpotič)

Lili Žagar, ki je s svojim stasom popolnoma zasenčila vse tekmovalce v finalni oddaji, se veseli zasluženega dopusta. (foto: Mare Vavpotič)

Z Markom Potrčem in otrokoma bo v kratkem odšla na morje, saj za njih pravega dopusta brez morja preprosto ni. (foto: Marko Vavpotič)

Z Markom Potrčem in otrokoma bo v kratkem odšla na morje, saj za njih pravega dopusta brez morja preprosto ni. (foto: Marko Vavpotič)

Prejšnji konec tedna je seksi voditeljica, Novomeščanka Lili Žagar, še zadnjič pozdravila gledalce Planet TV in v finalni oddaji šova Bilo je nekoč popolnoma navdušila. Tik pred odhodom na zaslužen dopust smo z Lili poklepetali o šovu, zmagovalcu, načrtih za naprej in tudi poroki.

Resničnostnega šova Bilo je nekoč je konec in bili ste odlični. Ste zadovoljni s svojim delom pri šovu?

S svojim delom sem zadovoljna. Gre za izredno naporen projekt, ki od človeka zahteva popolno predanost, in dala sem vse od sebe.

Lili Žagar, voditeljica: "Pri toliko obveznostih, ki jih imava oba z Markom, se o poroki res nisva že dolgo pogovarjala. Vprašajte me spet čez eno leto, pa vam bom povedala (smeh).

Kaj pa vaše oprave in stajlingi, ki jih je bilo ogromno. Ste se bolje počutili v »starih« oblekah ali tistih modernih? Kot vemo, ste imeli mešanico obojega …

Dobro sem se počutila tako v oblekah, ki so stilsko spominjale na stare čase, kot tudi v modernih oblačilih. Zanimivo se je bilo vsak teden preobraziti in zagotovo bo to izkušnja, ki mi bo ostala večno v spominu, a vendarle če bi morala izbirati, bi vseeno raje ostala v modernem času (smeh).

V finalni oddaji bi lahko rekli, da ste s svojim stasom popolnoma zasenčili vse tekmovalce. Ste se tudi sami počutili vredne milijon dolarjev, kot so komentirali nekateri gledalci?

Za moj finalni videz sta poskrbeli stilistka Zarja Predin in maskerka Ana Lazovski, ki sta odlično opravili svojo nalogo. Res sem se ves čas dobro počutila in pravzaprav gre v glavnem zahvala njima.

Kako bi komentirali zmagovalca Nikija? Ste po tihem navijali zanj ali za koga drugega?

Iskreno povedano, nisem imela svojega favorita. V vsem tem času sodelovanja pri resničnostnih šovih sem se naučila, da se od tekmovalcev in dogajanja okoli njih čustveno distanciram in si ne dovolim, da bi se me njihove zgodbe dotaknile. Resničnosti šovi so zastavljeni tako, da moraš imeti tudi precej sreče, da prideš do konca. Če bi se upoštevali le delavnost in zagnanost, bi najbrž do finala prišel še kdo drug. Nikiju zmago privoščim. Je dober fant in prepričana sem, da bo denar pametno unovčil.

Iskreno je priznala, da ni imela svojega favorita, zato je zmago Nikiju privoščila.

Kaj vas čaka v naslednjih dneh? Verjetno kakšen dopust?

Krajši oddih smo si privoščili že takoj po koncu snemanja dnevnih oddaj, zdaj pa nas čaka še čisto pravi poletni dopust.

Kam boste šli z družino? Na oddih v bližino ali kakšne eksotične, bolj oddaljene kraje?

Šli bomo na morje, ker za nas pravega dopusta brez morja preprosto ni. Zdaj držimo samo še pesti, da bo vreme (smeh).

Se veselite zasluženega počitka?

Seveda! Ni ga lepšega kot zaslužen dopust po koncu štirimesečnega projekta.

Kaj vse imate v načrtu početi na dopustu? Verjetno ne boste samo poležavali na plaži …

Oh, odkar imam otroke, ne vem, ali sem kdaj poležavala na plaži (smeh). Zato bi bilo to za spremembo še kako dobrodošlo. Naši dopusti so precej aktivni. Večino časa smo v vodi, kjer otroka norita, dokler sta pri močeh. Midva z Markom pa ju skušava dohajati (smeh).

Kaj pa načrti glede televizije za naprej? Dopust namreč hitro mine.

Nikoli nisem delala načrtov za naprej. Televizijski projekti so stvari, ki pridejo in gredo ter so pri meni zgolj češnja na tortici. Veselim se, da se bom lahko spet posvetila svojemu staremu delu v produkcijskem podjetju in nadaljevala uresničevanje ciljev, ki sem si jih zastavila pred projektom Bilo je nekoč.

Za konec še vprašanje, na katerega je morda večina že pozabila. Kako kaže s poroko, ki jo z Markom Potrčem zaradi preobilice dela odlašata že nekaj časa?

Hahaha, pri toliko obveznostih, ki jih imava oba z Markom, se o poroki res nisva že dolgo pogovarjala. Vprašajte me spet čez eno leto, pa vam bom povedala (smeh).

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava