Delavnica »Blagoslov zemlje in neba«, Glavni trg 24 Novo mesto

7.6.2016 | 17:00

OTROCI VESOLJA (ZVEZDNI LJUDJE)

»Zvezdne steze. Hologrami. Nivoji zavesti. Omrežja. Matrike. Nebroj planetov in osončij. Zvezdni ljudje srca. Preseganje meja običajnega. … Neskončne možnosti ustvarjanja, kreiranja vsega.«

Na Zemlji v človeških telesih prebivajo tudi otroci vesolja (zvezdni ljudje, zemeljski angeli), ki izvirajo iz drugih planetov, osončij in galaksij. Tu so s posebnim poslanstvom, da Zemlji pomagajo v procesu rasti in človeštvo popeljejo v zlato dobo. Ljubeče pomagajo pri zdravljenju in transformaciji planeta ter prinašajo mir, harmonijo in ljubezen. So izredno intuitivni, prodorni, občutljivi, odločni. Imajo jasno vizijo in visoke ideale, polni so empatije, čutijo esenco vsakega bitja in situacije. Prinašajo spomine na prihodnost in ohranjajo vizijo najvišjega možnega duhovnega in tehnološkega razvoja.

Da bi v polnosti začutili njihova sporočila, ljubeče vabljeni na delavnico »OTROCI VESOLJA (ZVEZDNI LJUDJE)«. Povežimo se z energijo celotnega Stvarstva, presezimo omejenost zemeljskega bivanja. Obiščimo svoje izvorne planete ter se podajmo na veličastno potovanje v globine svojega obstoja.

Snidemo se v torek, 07.06.16, ob 17.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila. Za pripravo na delavnico se povežimo z energijo zvezdnih ljudi oz. naših izvornih planetov ter jih intuitivno narišimo (risbo prinesimo s seboj).

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net. Več informacij na: http://www.milenamatko.com/dogodki/.

Izredno močan in globoko transformativen cikel dvanajstih delavnic »Blagoslov zemlje in neba« je namenjen srčnemu povezovanju z bitji čiste svetlobe in ljubezni ter matere narave. Na delavnicah sprejmemo mistične blagoslove ljubečih bitij zemlje in neba, jih povabimo v svoje življenje, radostno stečemo v njihov objem ter se popolnoma predamo življenju v vsem razkošju ljubezni, radosti, moči, svete srčnosti in božje milosti. Na stežaj odpremo vrata celotnemu Stvarstvu in postanemo veličastni mojstri bivanja, zliti z magično lepoto in obiljem obstajanja.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.