SDS Krško na družinskem dnevu z Janezom Janšo: za družino z očetom in mamo

31.5.2016 | 12:50

SDS Krško na družinskem dnevu z Janezom Janšo: za družino z očetom in mamo
SDS Krško na družinskem dnevu z Janezom Janšo: za družino z očetom in mamo

V nedeljo, 29. maja 2016, smo se člani SDS Krško in Ženski odbor SDS Krško skupaj s svojimi družinami udeležili že tradicionalnega Družinskega dneva SDS, ki je letos potekal v Solčavi, majhni vasici, obkroženimi s čudovitimi vršaci Kamniško-Savinjskih Alp. Mesec maj je mesec posvečen družini, družina pa je ena izmed temeljnih vrednot, na katerih temelji Slovenska demokratska stranka.

Dopoldne smo pričeli s sveto mašo za družine in domovino v cerkvi Marije Snežne, kjer sta maševala župnik Viki Košec in pater Karel Gržan. Za tem smo z vodičko spoznavali zgodovino kraja in cerkve, sledil je nogometni turnir, na katerem so se člani pomerili s poslanci SDS.

V kulturnem programu so nas nagovorili predsednik Občinskega odbora SDS Solčava Viljem Ošep, županja občine Solčava, Katarina Prelesnik, v imenu strankinih odborov Zgornje Savinjske doline nam je spregovorila poslanka SDS Nada Brinovšek, ki je ob prihajajoči 25. obletnici Slovenije vsem zaželela, da bomo na tej zemlji še dolgo ohranjali družino z očetom in mamo, naš jezik in prepevali slovenske pesmi.

Med nami je bila tudi evropska poslanka Patricija Šulin in izpostavila pomen očeta in matere ter njuno vlogo pri vzgoji za ljubezen do naše domovine. Nagovorila nas je tudi predsednica Ženskega odbora SDS Alenka Jeraj. Na koncu je zbranim spregovoril še slavnostni govornik predsednik SDS Janez Janša, ki se je srečanja udeležil s svojo družino in o pomenu družine dejal, da »Brez družine ni naroda, ni države in ni človeštva«.

Za najmlajše so potekale ustvarjalne delavnice, vse generacije so se zabavale ob igri tombole, v Centru Rinka pa smo si ob konce ogledali še razstavo fosilov iz srednjega triasa, zbirko metuljev ter multimedijsko predstavitev Solčavskega, ki je prejel oznako Evropske destinacije odličnosti. Solčavsko nas je navdušilo s svojo spokojno, čisto in čudovito naravo, svežim zrakom in zagotovo se bomo s svojimi družinami tja še vrnili.

Ženski odbor SDS krško

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (10)

31.5.2016+4     + (6)     – (2)     Oceni butec&butec 

Super, Janša je tudi vzor modernega očeta, prvič, drugič ..

31.5.2016+4     + (4)     – (0)     Oceni opazovalec 

Po tvoji zaslugi Janša smo postali delavci novodobni sužnji.

31.5.2016–2     + (2)     – (4)     Oceni ive 

Ah, prej smo bili pa starodobni reveži, po riž, banane, kavo in toaletni papir smo hodili v Avstrijo.

31.5.2016+3     + (4)     – (1)     Oceni Resnica 

In se zgubljali na poti v Jajce, a ne ive? Janša je " sposoben" vodja ....Kljub vsej tehnologiji izgubljen v času in prostoru .... Skup s svojimi ovčicami ....

31.5.2016+3     + (3)     – (0)     Oceni Modistka 

Končno je črna gospa v rožicah :-))!

31.5.2016+3     + (4)     – (1)     Oceni Ovčka 

»Brez družine ni naroda, ni države in ni človeštva«. A zato si Janez vsake toliko omisli novo družino ....

31.5.2016Oceni bralec 

Ne NAJDEM G.jANŠE a je bil tudi pri maši?=?

31.5.2016–5     + (1)     – (6)     Oceni Darja 

Pet komentarjev tu zgoraj na dotično osebo. Ja rdečkarji, res se ga bojite.

31.5.2016+5     + (6)     – (1)     Oceni Dare 

Le kdo se boji klovnov ..

31.5.2016+2     + (2)     – (0)     Oceni zakaj 

Zakaj se briše komentar,če vprašaš ali so bili prisotni tudi Čuš,Banova,Rupsi,Brejc,Mate,Hvalica,Pojbič...in pohvališ gospo da se je enkrat oblekla nekaj drugega kot tiste črne cunje ? A je to SDS cenzura ?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava