1.  memorial Egona Žabkarja dobil Dušan Pezelj-Dule

28.5.2016 | 09:00

Dušan Pezelj (foto: arhiv)

Dušan Pezelj (foto: arhiv)

Včeraj popoldan je v športni dvorani na Otočcu potekal 1. memorial Egona Žabkarja, ki se ga je udeležilo več kot 40 udeležencev. Značilnost spominskega turnirja je bila zlasti v tem, da ni šlo toliko za tekmovalni značaj, pač pa izključno za družabno srečanje v letu največjih klubskih uspehov NTK Krka v zgodovini njegovega delovanja. Prav v drugem mandatu vodstvene ekipe NTK Krka, ki jo uspešno vodi predsednik Tomaž Kralj, so Novomeščani dosegli praktično vse na državni ravni in imajo na prvih mestih slovenske in svetovne mladinske kakovostne lestvice dva svoja igralca: Petra Hribarja in Darka Jorgića.

Na Žabkarjevem spominskem dogodku so se zbrali tisti, ki imajo na tega novomeškega namiznoteniškega športnega delavca lepe spomine, na 1. Memorial pa bo imel lepe spomine Dušan Pezelj, ki je postal prvi zmagovalec. Včerajšnje tekme so bile tudi nekakšen uvod v enega največjih letošnjih namiznoteniških dogodkov v državi, v  14. odprto prvenstvo Slovenije za člane in članice. Začelo se bo čez nekaj dni, natančneje 1. junija in bo trajalo do 5. junija.

1. Žabkarjev memorial je tako minil v sproščenem vzdušju, zlasti na druženju po turnirju, ki ni bilo namenjeno samo jedači, pač pa obujanju spominov in načrtovanju novih dogodkov.

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava