AVDIO: Zaljubljena Rebeka Dremelj?

17.5.2016 | 12:55

AVDIO: Zaljubljena Rebeka Dremelj?
Manca Špik s svojo dojenčico

Manca Špik s svojo dojenčico

Zadnje čase je bila Rebeka malce skrivnostna in predvsem javnosti javljala le nekaj utrinkov, iz katerih je bilo razvidno, da pripravlja nekaj svežega in da se je zaprla v studio. Po dolgem času pa smo končno dočakali njeno novo pesem, polno novih energij, ki nosi še bolj pozitiven in upanja poln naslov "Svet za zaljubljene".

Naj spomnimo, da je bila njena zadnja avtorska skladba, ki jo je izdala pred dvema letoma, skladba Tašča, nato pa jo je doletela bolezen. Ta jo je zaznamovala do te mere, da je na novo priredila svojo staro pesem, izjemno borbeno in samozavesti polno "Le za kratek čas", ki še danes mnogim v težkih trenutkih vliva novih moči. Rebeka je ponosna, da ji je v življenju uspelo ujeti svojo srečo in premagati ovire na poti. Ljudem bo tako z novo skladbo Svet za zaljubljene ( P. Hudoklin/ G. Mikić/ A. Lojo) , lahko podala še več pozitivne naravnanosti.

Kot zanimivost naj povemo, da so vsi instrumenti, ki jih je Rebeka s svojim bandom uporabila v novi skladbi, posneti v živo, pesem pa je napisal kitarist Rebekinega banda, Primož Hudoklin. Back vokale je posnela Manca Špik in zdaj je tudi znano, kaj je novopečena mamica z Rebeko delala v studiu, kamor je s seboj prinesla svojo dojenčico, ki je tja vsekakor vnesla veliko novih in dobrih energij, ki poosebljajo ljubezen do življenja.  

Vas še vedno zanima, ali je Rebeka ponovno zaljubljena? Na to vprašanje je pogumna Rebeka odgovorila, da vsekakor je zaljubljena - v življenje in v svojo družino! Povsem se namreč strinja s tem, da velikokrat v določeni situaciji govori srce in po srcu se moramo v življenju tudi ravnati.

"Povejte brez besed. Naj raje govori srce. Naj bo ta svet, svet za zaljubljene!", svetuje Rebeka in hkrati dodaja, da se najlepše stvari dogajajo tistim, ki so zaljubljeni v življenje. "Vsak dan znova!", pa je odgovorila na vprašanje, ali je še kar zaljubljena v svojega Sandija, ki ji je ob strani stal tudi v temnih trenutkih življenja, na njuno ljubezen pa ju vsak dan znova opominja hči Šajana, kateri svojo svežo pesem Svet za zaljubljene, Rebeka Dremelj tudi namenja.

"Priznam, da sem vanjo noro zaljubljena že tri leta in pol," izdaja in razkriva, da se bomo z njeno novo skladbo srečali še nekje drugje, kar pa za kratek čas še ostaja sladka skrivnost.

"Povej mi brez besed, 
naj govori srce,
saj dobro veš, da je svet,
svet za zaljubljene."

PR differo

Zvočni zapisi

Rebeka Dremelj: Svet za zaljubljene

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava