Borut Pahor na "Jurjevanju 2016" na Zdolah pri Krškem

30.4.2016 | 17:00

Borut Pahor na "Jurjevanju 2016" na Zdolah pri Krškem
Borut Pahor na "Jurjevanju 2016" na Zdolah pri Krškem

Predsednik republike in gospa Tanja Pečar sta se udeležila tradicionalne prireditve "Jurjevanje 2016" na Zdolah pri Krškem. Ob prazniku Krajevne skupnosti Zdole je prireditev v organizaciji Turistično hortikulturnega društva Zdole privabila številne krajane, ki so dan pred prireditvijo zbrali več kot 3000 jajc za tradicionalno "zdolsko cvrtje", ki so ga pridne kuharice in kuharji cvrli že od pete ure zjutraj.

V cvrtju pa se je preizkusil tudi predsednik Pahor. Na prireditvi so podelili priznanja Turistične zveze Slovenije in Krajevne skupnosti Zdole zaslužnim krajanom. V nagovoru se je predsednik republike zahvalil za povabilo in obljubil, da se na Zdole vrne, ko bo otvoritev ceste Zdole - Krško ter jo tudi pretekel.

Urad predsednika RS
Foto: Nebojša Tejić/STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

1.5.2016+3     + (3)     – (0)     Oceni tinca 

Poglej poglej, kdo je Pahorjev kočijaž. Lepo ga je posedel na sedež za njim, včasih je pa imel za vozilom tudi kaj privezanega in je to vlačil za seboj. Konjeniki malo bi pa lahko pazili na svoj ogled!

2.5.2016Oceni bralec 

Zdi se mi da je tinca zmedena. Sedaj ko padajo pravice delavcem bi se lahko predsednik malo bolj zavzel za izboljšanje stanja. Glumit manekena baš ni na mestu. Ugotavljam, da so predsedniki več ali manj lutke kapitala - pohlepa.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava