Štiri medalje iz Banja Luke za igralce BK Pišece

26.4.2016 | 08:15

Štiri medalje iz Banja Luke za igralce BK Pišece

V vikendu, ki je za nami, je v Banji Luki potekal veliki mednarodni turnir v badmintonu. Kljub odsotnosti Tonija in še nekaterih prvokategornikov so člani BK Pišece osvojili kar štiri medalje.

V kategoriji moški posamezno B je Ivan Hotko po poškodbi brez izgubljenega niza osvojil prvo mesto, kar ga bo naslednjo sezono postavilo spet med elito. To je njegova druga zaporedna turnirska zmaga. Borut Špehar in Gregor Stermecki sta v kategoriji C obstala v skupini.

Med dvojicami B sta Ivan Hotko in Tadej Škof odlično igrala vse do pol finala, potem pa je njuna igra padla in sta se morala zadovoljiti z bronasto medaljo.

Za največje presenečenje med domačimi pa sta poskrbela v kategoriji mešanih dvojic C Tadej Škof skupaj z Mateo Zubčić BK Tigar Zagreb, ki je imela prvenec na mednarodnih turnirjih, saj sta z odlično borbenostjo osvojila odlično srebrno medaljo.

Naslednji turnir, na katerem se bodo pišečki badmintonisti borili za stopničke, bo že v soboto, 30.4., v Zagrebu na tradicionalnem Zagreb GP open.

T. Š.

Galerija

_z (1)
_z (2)
_z (3)
_z (4)
_z (5)
_z

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava