Brez cenzure: Jasna Kuljaj med največjimi obrekljivci

3.3.2016 | 14:00

Denis Toplak, Jasna Kuljaj in Špela Grošelj (foto: Planet TV)

Denis Toplak, Jasna Kuljaj in Špela Grošelj (foto: Planet TV)

Na Planet TV so začeli predvajati novi resničnostni šov Bilo je nekoč,  kar je priložnost tudi za novo obrekovanje. In prav zato se je vrnila  tudi obrekljiva trojica – Jasna, Špela in Denis. (foto: Planet TV)

Na Planet TV so začeli predvajati novi resničnostni šov Bilo je nekoč, kar je priložnost tudi za novo obrekovanje. In prav zato se je vrnila tudi obrekljiva trojica – Jasna, Špela in Denis. (foto: Planet TV)

Jasna Kuljaj, Špela Grošelj in Denis Toplak so postregli s prvo oddajo Bilo je nekoč: Brez cenzure. Nova sezona bo ponudila še bolj nemilostno komentiranje aktualnega dogajanja v šovu Bilo je nekoč, še bolj napeto bitko dekoltejev in številne zanimive gostujoče komentatorje.

Končno smo dočakali dan, ko smo spet lahko uživali v neizprosnem komentiranju brez dlake na jeziku. Ekskluzivno za Svet24 smo z vsemi tremi komentatorji oddaje Brez cenzure govorili po prvi oddaji in vsi trije obljubljajo pestro sezono, polno sočnih komentarjev. 

Jasna, Špela in Denis bodo kot obrekljiva trojica resničnostnega šova Bilo je nekoč razveseljevali v oddaji Brez cenzure, ki bo na sporedu ob ponedeljkih, torkih, petkih in sobotah. 

Za vami je že prva oddaja, ste zadovoljni z začetkom Brez cenzure?

JASNA: V studiu smo se pošteno zabavali, ne boste verjeli, tudi Denis je prišel do besede. Vsekakor sem skušala več prostora nameniti najini novi kolegici, jo le moramo spoznati v novi vlogi. Špela je krst več kot uspešno prestala. Tako samozavestna in zabavna, da so mi od smeha tekle solze. Prvič pred kamero!

DENIS: Meni je super, da imam tako super dekleti zraven. Odličen začetek. Še Jasna je jokala od smeha!

ŠPELA: Prva oddaja je bila zame zelo zanimiva, saj smo komentirali celo tri oddaje Bilo je nekoč, kar je precej materiala. Poleg tega smo se morali »potipati« tudi mi trije in se »poklopiti«. In mislim, da nam je kar uspelo. Jaz se po tihem držim še bolj zase, opazujem situacijo, ekipo …, za zdaj je vse tako, kot je treba. Trkam na les. (smeh)

Kaj lahko rečete drug o drugem?

JASNA: Obe s Špelo se že leta poznava bolj na videz. Videli sva se na različnih snemanjih, na katerih sem bila jaz v vlogi voditeljice, ona pa pevke. Nikoli ni bilo priložnosti, da bi se bolje spoznali. Zdaj pa so najina srečanja videti zelo živahna, to je eksplozija vsega! Moraš biti kar v kondiciji, če želiš slediti. Denisa pa tako ali tako poznam od prejšnje sezone in mu že zdaj povem, da tudi letos ne bo popuščanja, da mi bo moral argumentirati čisto vsako svojo izjavo. (smeh)

DENIS: Ali moram res sploh kaj odgovoriti na to? Kdo si ne bi želel imeti na eni strani Jasno, na drugi pa Špelo … Popoln sendvič.

ŠPELA: Jasna je zelo zabavna, zgovorna, možgani ji delajo sto na uro. Značajsko mi je zelo zanimiva in verjamem, da bova odlično sodelovali, Denis pa je poseben. Čisto drugačno razmišljanje, življenje, prepričanje ... od mene, zato verjamem, da bova velikokrat na nasprotnih bregovih. Se pa čisto okej razumeva, da ne bo pomote.  (smeh)

Vsi pričakujejo tudi spore med vami, vsaj kar zadeva nasprotno mnenje. Se boste veliko »prepirali«?

JASNA: Ne glede na to, kako sva se s Špelo ujeli v tednih, preden smo začeli snemati, ji v oddaji ne bom popuščala. Pričakujem, da bo imela o zadevah izdelano mnenje in da bo kritično presojala poteze tekmovalcev šova Bilo je nekoč.

DENIS: Glede sporov med nami, hm … Seveda jih pričakujem. Ljudje smo si med seboj različni, tako da lahko pričakujemo kakšno situacijo, v kateri ne bom »šparal jezika«, pa tudi če sta na moji levi strani Jasna in Špela. (smeh)

ŠPELA: Sto različnih ljudi, sto različnih mnenj. Zato bomo zagotovo kdaj na nasprotnih bregovih. Jaz z nikomer ne tekmujem, niti nikogar ne prepričujem o mojem prav ..., zato sporov z moje strani ne bo. Se pa ne bom vedno strinjala z ostalima dvema. Logično. Zato smo tam trije. Sicer bi bil zgolj en sam.

Jasna je pripravljena na Špeline nizke udarce
Gledalci se tudi v tokratni sezoni oddaje Brez cenzure veselijo priljubljene bitke dekoltejev med Jasno in Špelo. »Špela rada pove, da se ona ne gre nobenega boja, jaz pa mislim, da je bila to samo njena taktika. Ste videli prvo oddajo? Udarila je na vso moč! To bo še pestro. A brez skrbi, tudi jaz imam še nekaj asov v rokavu, ki pa jih seveda zdaj ne bom razkrila. Glejte oddajo, pa boste na tekočem.«

Kaj je s tako zelo opevano »bitko dekoltejev«? Bo v tej sezoni Brez cenzure tudi napet boj?

JASNA: Špela rada pove, da se ona ne gre nobenega boja, jaz pa mislim, da je bila to samo njena taktika. Ste videli prvo oddajo? Udarila je na vso moč! To bo še pestro!

DENIS: Glede dekolteja bi rekel tako, da je zmaga zagotovo Špelina. Takoj za njo sem jaz, nato pa šele naša Jasna. (smeh)

ŠPELA: Jaz ne vem za noben boj, pa tudi če je v igri kakšen boj, ga že zdaj prepuščam Jasni, ker se jaz nikakršnih bojev nikoli nisem šla, niti prej ne, ko sem bila mlajša, zdaj, ko jih imam 31, pa sploooh ne. Tako da, lento predajam že vnaprej. 

Ste že »padli not«? Prvi komentar na tekmovalce?

JASNA: Za zdaj sem si ogledala prve štiri oddaje in lahko povem, da se stvari začenjajo kar zanimivo zapletati. Kako se ne bi, ko pa je toliko različnih značajev na kupu.

DENIS: Ja, nekako se takoj vživim v komentiranje. Del mene je prav v šovu, kot da sem jaz na posestvu. Glede na to, da sem doživel kmetijo, ki je res neka posebna izkušnja, mi je seveda lažje komentirati in se vživeti v dogajanje.

ŠPELA: »Padla« sem v šov, čaka nas pestra pomlad, tekmovalci so zelo zanimivi liki, ki nam bodo postregli s sočnim dogajanjem. 

Kakšna anekdota s snemanja?

JASNA: Za nami je šele eno snemanje, maskerka Tina mi je morala kar naprej popravljati mejkap, saj me Špela s svojimi pripombami, ki so za kamero precej neposredne, tako presune, da mi iz oči začnejo teči solze. To ni jok v pravem pomenu besede, meni pač vsako vznemirjenje udari na oči. Ne vem, zakaj je tako. Pa morda še ta zanimivost, da smo prvo oddajo snemali na nenormalno nizki temperaturi, mislim, da je bilo nekaj narobe s klimo v studiu. Od mraza sem se kar tresla in zobje so skoraj začeli šklepetati, zato mi je med oglasi prijazen snemalec posodil svojo bundo. S Špelo sva vso oddajo imeli kurjo polt, pa čeprav bi človek ob tako dekoltiranih oblačilih pomislil, da nama je precej vroče.

DENIS: Ufff, meni je bilo pa zelo vroče. Še dobro, da je bila klima. (smeh)

ŠPELA: Mislim, da bo anekdot v naslednjih tednih ogromno, za zdaj pa vam lahko namignem samo na kratko: salve smeha in objokana Jasna. (smeh) 

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava