Valentinov koncert Nine Pušlar ''Malo drugače'', KC Janeza Trdine Novo mesto

13.2.2016 | 19:30

V soboto, 13. 2., ob 19.30 bo oder Trdinove dvorane zavzela Nina PUŠLAR in nas na koncertu, ki ga je poimenovala MALO DRUGAČE, popeljala po svetu svoje glasbe.

Posebni gosti valentinovega koncerta bodo pevke in pevci MEŠANEGA PEVSKEGA ZBORA POMLAD pod vodstvom zborovodkinje Alenke Podpečan, zato bo ta koncert nekaj posebnega!

Spremljevalna skupina: Janez Skaza (kitara, vokal), Aleš Ogrin (klaviature), Giovanni Toffoloni (bas kitara), Tomi Purič (bobni, spremljevalni vokal)

Nina Pušlar je glasbeno pot začela v dekliški pop skupini Daylight in zasedbi Silencia, širši slovenski javnosti pa je postala znana z zmago v Bitki talentov 2005. Po glasbenem premoru je nastopila na EMI 2010 s pesmijo Dež in zasedla drugo mesto. Leta 2012 je nastopila na Slovenski popevki skupaj s Stiškim kvartetom in zasedla 2. mesto. Konec septembra je Nina Pušlar imela svoj prvi samostojni koncert v Križankah ob 10-letnici glasbene kariere. Nastopa tudi v zelo odmevnem muzikalu Cvetje v jeseni.

Mlada glasbenica je med širšim občinstvom priljubljena zaradi svojega glasbenega ustvarjanja in odličnih koncertov. Nina Pušlar je mlada, uspešna in ambiciozna oseba, ki sledi svojim sanjam in jih tudi uspešno uresničuje.

POSEBNA CENA DO 3. FEBRUARJA: 15 € / nato 18 €

INFORMACIJE IN REZERVACIJE: info@kcjt.si / 07 393 0 395