Naredite si zabavo nepozabno – s Klapo Aktual!

7.2.2016 | 14:35

Naredite si zabavo nepozabno – s Klapo Aktual! <strong><br /></strong>

Želite popestriti praznovanje obletnice? Ali pripraviti nepozabno rojstnodnevno presenečenje? Dalmatinske uspešnice ter uspešnice zabavne glasbe v izvedbi Klape Aktual so zagotovo najbolj nepozabno darilo, ki ga lahko podarite!

Klapa Aktual, prva radijska klapa v Sloveniji, se je rodila iz odličnega sodelovanja glasbenikov in radijcev, ki vedo, kaj je tisto, kar naredi zabavo zares nepozabno. Siniša Žunec, odličen »glasbenik s karizmatičnim glasom«, je okrog sebe zbral samo tiste glasbenike, ki jih poleg strasti do glasbe povezuje tudi dobra energija. Zato ni naključje, da je Klapa Aktual v rekordno kratkem času postala tako zelo priljubljena klapa za zabave vseh vrst! Klapa Aktual je svoj prvi hit Ti si mi sve, ki ga je ustvarila v sodelovanju z Miroslavom Škoro, glasbeno legendo in ustanoviteljem Grupe Vigor, prvič predstavila pred več kot osemtisočglavo množico na Aktualovem 8. rojstnem dnevu v Stožicah. Že kmalu pa jih bo mogoče slišati na koncertih po vsej Sloveniji, ko bodo nastopili v skopu Wernerjeve turneje Opa!Tour - v Ljubljani bodo nastopili 12. februarja, v Novemu mestu dan za tem, 13. februarja, v Novi Gorici 20. februarja, v Celju 19. marca in v Mariboru 25. marca.

Posnetek nastopa Klape Aktual z velikega koncerta Aktualov 8. rojstni dan si lahko ogledate na YouTube kanalu Radia Aktual, več informacij in kontakt si lahko pridobite na Facebook strani Klape Aktual.

Foto: M24

Galerija

149mv
2.
M24_9200
vsi

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava