90 let Marije Štamfelj

2.2.2016 | 14:20

Mama Marija in otroci

Mama Marija in otroci

Z vnuki in pravnuki

Z vnuki in pravnuki

Pred kratkim je svoj 90. rojstni dan slavila Marija Štamfelj iz Prečne pri Novem mestu. Svoj visoki jubilej je praznovala v krogu svoje velike družine. Marija ima namreč 8 otrok, 5 hčera in 3 sinove, 20 vnukov in 19 pravnukov, eden pa je še na poti. Pri njeni zavidljivi starosti ji tudi zdravje dobro služi, saj zase še vedno skrbi sama, velikokrat pa pripravi tudi kakšno pojedino za svoje bližnje. Svoj dolgčas preganja z branjem knjig, družbo pa ji dela tudi maček Miki.

Otroci in vnuki so slavljenki pripravili res lepo praznovanje, na katerem ni manjkalo presenečenj, voščil in zahval njihovi mami. Čestitkam smo se pridružili tudi predstavniki KS Prečna, KORK Prečna in Odbora Starejši za starejše Prečna. Slavljenki smo zaželeli veliko zdravja in lepih trenutkov v krogu svojih najdražjih. Skupaj smo si nazdravili in zapeli zdravico.

Slavljenka je bila našega obiska zelo vesela in nas je povabila, naj se še kaj oglasimo pri njej.

Mi pa se zahvaljujemo njej in njenim domačim za topel sprejem, saj smo se v tako veselem in prijetnem vzdušju ki je bilo, tudi mi počutili kot del njihove velike družine.

M. M.

Galerija

KS, RK
Mama in otroci
Mama Marija
Vnuki in pravnuki

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

3.2.2016Oceni Mplut 18 

Spoštovana gospa--Tudi iz daljne preloke vam iskreno čestitamo za Vaš visoki ljubilej,da bi preživeli šemnogo lepih in zdravih let v tako lepem družinskem krogu.Vašim bližnjim pa lep pozdrav.Preloški--Tine in anica.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava