2. medijski event Ekonomske šole Novo mesto, Višje strokovne šole

2.2.2016 | 12:10

2. medijski event Ekonomske šole Novo mesto, Višje strokovne šole

Naši študenti 1. letnika programov ekonomist in medijska produkcija so v prvem semestru študijskega leta pridobili že kar veliko znanja. Zato je dozorela odločitev, da bodo svoja znanja in veščine predstavili na 2. medijskem eventu Ekonomske šole Novo mesto, Višje strokovne šole.

Lanski, 1. medijski event, je potekal na šoli. Z 2. medijskim eventom pa smo se podali v Nakupovalni center Qlandia Novo mesto in se za popestritev našega dogodka povezali s podjetji, ki poslujejo v nakupovalnem centru.

Obiskovalcem smo se predstavili s štirimi delavnicami: snemanje videa, modno fotografiranje, oblikovanje letaka in abeceda davčnih blagajn.

Pri snemanju videa so sodelovali trije študentje. Pri delu so bili samostojni in kreativni, posneli so nekaj kratkih kadrov za Simobilovo poslovalnico, zdaj pa že poteka montiranje v šolskem studiu.

Modno fotografiranje je potekalo v sodelovanju s trgovino Omara. Dekleta v vlogi modelov so pozirala v različnih oblačilih prodajalne. Mimoidočim staršem smo ponudili tudi fotografiranje otrok. Marsikdo se je odločil za sodelovanje, saj smo fotografije poslali direktno na e-poštni naslov staršev.

Študenti so pri stojnici Hiše s tradicijo Kastelic fotografirali domače dobrote in oblikovali promocijski letak. Prav zanimivo je bilo videti, na kaj vse mora biti pozoren grafični oblikovalec pri ustvarjanju.

Na stojnici, ki smo jo poimenovali ABECEDA DAVČNIH BLAGAJN, so študenti ekonomisti mimoidoče preko nagradne igre osveščali z novostmi o davčnih blagajnah.

Poskrbeli smo tudi za povezovanje programa, ki ga je odlično izvedel naš moderator.

Veseli smo, da so se poslovalnica Simobil, trgovina Omara in Hiša s tradicijo Kastelic odzvale na povabilo k sodelovanju in nam zaupale izvajanje promocijskih aktivnosti. Nenazadnje pa gre zahvala tudi obiskovalcem, ki so pokazali veliko zanimanja za 2. medijski event. Študentom so omogočili, da so se predstavili in se pri tem odlično izkazali.

S. K.

Galerija

visja (01)
visja (02)
visja (03)
visja (04)
visja (05)
visja (06)
visja (07)
visja (08)
visja (09)
visja (10)
visja (11)
visja (12)
visja (13)
visja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava