DNŠ Sessions: Klemen Klemen, LokalPatriot Novo mesto

5.12.2015 | 22:00

Počasi se bliža naslednji DNŠ Session, na katerem se nam bo v soboto, 5. decembra 2015 ob 22. uri, v Klubu LokalPatriot z novim materialom in starimi himnami predstavil nihče drug kot Klemen Klemen!

Ikona domačega hiphoperskega gobcanja, ob prostem času pa trnowski ninja dolenjskih korenin, se je po sušnih dvanajstih letih diskografske tišine vrnil s svojo tretjo studijsko ploščo, posneto s kopico gostov, čemur sledi tudi koncertna turneja po domači grudi, ki predstavlja revitaliziranega Klemna, polnega novih barabinskih trnowskih urbanih zgodbic, samoanalitičnih prevpraševanj, keš tipov in pičk ter refleksij vsakdana do šnopCARskih peripetij. Klemen vam predstavlja svoje nove skladbe v izjemni formi.

Koncert v LokalPatriotu bo tudi uradni manifest Klemnove stranke FBS, zlahka najboljše opcije na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Na koncertu se bo poleg kakšnega vokalnega gosta s Klemnovega albuma in njegovega zloglasnega DJ-a Simona Stojka Falka pojavila tudi njegova dolenjska spremljevalna koncertna zasedba T-Baggers, s katerimi se fant zadnja leta potika naokrog.

Vstopnina: 4 evre za člane DNŠ, 8 evrov za vse ostale