Predstavitev knjige ''Pa ste vi normalni?!'' avtorja Alena Steržaja, člana skupine Big Foot Mama, Čajarna Stari most Novo mesto

1.12.2015 | 19:00

Dogodek je v organizaciji podjetja UNIQUE JOY, moderirala ga bo Barbara Pirh, vstop pa je prost.

"Vsi vemo, da je skupina BIG FOOT MAMA ena vodilnih na slovenski glasbeni sceni, malo pa nas ve, da vsakdo izmed članov v sebi skriva še kakšen skrit ali ne tako zelo poznan talent.

Alen je med drugim tudi novinar in tekstopisec, sedaj pa ima tudi svojo knjigo.

Pa ste vi normalni?! je zbirka duhovitih kratkih zgodb iz resničnega vsakdanjika “malega” človeka, ki jih novinarju A. skozi svoje oči in besede pripoveduje osrednji lik Palček (v občasnem prepiru s pajdašem Medotom). Zanj so mnogi ljudje za maškare oblečeni bolje kot v ponedeljek, ko gredo v službo. Ogorčen je nad vegetarijanci, ki trdijo, da riba ni meso. Videl je NLP na sto metrov. V srednji šoli je imel pank bend. Ne razume, zakaj imajo ženske toliko nepotrebnih problemov z moškimi (ampak tako pač je!). Pozna eno madžarsko besedo. Spopadel se je z morskim vragom. Pozna človeka, ki se je šel prostovoljno skuhat v kemično stranišče. Med sončnim mrkom se je smejal kokošim, ki so mislile, da je noč. Šestdeset metrov pod morjem je delal stojo. Ve, kako ugnati največjega norca. Gejem je hvaležen ... In še vedno išče okolje, kjer bo njegovo razmišljanje veljalo za normalno in povprečno!"