Zajtrk na Srednji šoli za gost. in turizem pripravili dijaki-kuharji
24.11.2015 | 12:30
V petek smo praznovali dan slovenske hrane. Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Novem mestu smo z veseljem sprejeli predlog Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da ga tudi na srednjih šolah obeležimo.
20. novembra 2015 smo tako tudi mi obeležili dan slovenske hrane. Dijaki 1. B oddelka so s pomočjo učiteljev praktičnega pouka kuharstva pripravili Tradicionalni slovenski zajtrk. Sestavljal ga je slovenski kruh, mleko, maslo, med in jabolka. S tem smo opozorili dijake o pomenu oskrbe prebivalstva s kakovostno hrano iz lokalnega okolja.
Dijaki in zaposleni smo se zajtrka z veseljem udeležili.
Anita Beguš,
šolska svetovalna delavka
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
Poroka na prvi pogled: Špela Gornik srečna z Borutom Peterlinom
pon, 29.4.2024
Recept: Jogurtovo pecivo s sadjem
ned, 28.4.2024
FOTO: Pohod po medvedovih stopinjah 2024
tor, 30.4.2024
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
sob, 27.4.2024
Fižol malo drugače
ned, 28.4.2024