Zajtrk na Srednji šoli za gost. in turizem pripravili dijaki-kuharji

24.11.2015 | 12:30

Zajtrk na Srednji šoli za gost. in turizem pripravili dijaki-kuharji

V petek smo praznovali dan slovenske hrane. Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Novem mestu smo z veseljem sprejeli predlog Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da ga tudi na srednjih šolah obeležimo.

20. novembra 2015 smo tako tudi mi obeležili dan slovenske hrane. Dijaki 1. B oddelka so s pomočjo učiteljev praktičnega pouka kuharstva pripravili Tradicionalni slovenski zajtrk. Sestavljal ga je slovenski kruh, mleko, maslo, med in jabolka. S tem smo opozorili dijake o pomenu oskrbe prebivalstva s kakovostno hrano iz lokalnega okolja.

Dijaki in zaposleni smo se zajtrka z veseljem udeležili.

Anita Beguš,
šolska svetovalna delavka

Galerija

Zajtrk - 01
Zajtrk - 02
Zajtrk - 03
Zajtrk - 04
Zajtrk - 05
Zajtrk - 06
Zajtrk - 07
Zajtrk - 08

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava