Tajnice v družbi Mance Košir in Suzi Asfour

19.10.2015 | 13:00

Tajnice v družbi Mance Košir in Suzi Asfour <strong><br /></strong>
Tajnice v družbi Mance Košir in Suzi Asfour <strong><br /></strong>

Za nami je prav poseben sobotni dan, 17. 10. 2015, ko smo s člani in simpatizerji Kluba zelo bogato doživeli, tokrat  že 4. Dan kluba. Posvet za poslovne sekretarje in vse nas, ki delamo v pisarnah, je bil izziv za nova znanja, obogatitev osebnega razmišljanja o nas samih, obenem pa priložnost za druženje med stanovskimi kolegi in prijatelji.

Tokrat smo medse povabile odlični predavateljici Suzi Asfour, poslovno asistentko, tajnico leta 2005 in predsednico Zveze tajnic Slovenije, ter  Manco Košir, slovensko publicistko, novinarko, prostovoljko Hospica ter ambasadorko radostnega staranja.

Vsestranska predavateljica Suzi Asfour je odlično in celovito predstavila organizacijske tipe osebnosti. Udeleženke smo  lahko prepoznale lastne karakteristike in zgradile svoj boljši organizacijski plan dela v pisarni. Iz predavanja smo dodobra izluščili kaj vse je potrebno pri delu upoštevati, da bi dosegli višji nivo učinkovitosti, kot so samoorganizacija, delovni načrt in pravilno zastavljene prioritete.  Vse to je temelj za učinkovito in kvalitetna delo, ki prinaša večje zadovoljstvo pri delu, obenem pa več prostega časa. 

V odmoru smo se okrepčale in posladkale z odličnimi pralinami Berryshka dolenjskega podjetja Topp, d. o. o.

Z velikim zanimanjem smo prisluhnile naši naslednji cenjeni gostji  Manci Košir. Pogovor je stekel o mehkejši temi s svetopisemskim naslovom: »Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe«. Razmišljanja in pogovori o ljubezni so dodobra napolnila naša pričakovanja.

Globoke misli o življenju so bile iztočnica pogovora tudi ob zaključku med prijateljicami ob kavi.

Hvala cenjenim donatorjem, brez katerih si srečanja ne bi mogli zastaviti: Krka, d. d., Novo mesto, Labod M – Marjanca Ucman, s. p., Novo mesto, VBS Leasing, d. o. o., Ljubljana, Mizarstvo Luzar, s. p., Hočevar, d.o. o. , Berryshka Topp, d. o. o., Šentvid pri Stični in Suzi Asfour, poslovna asistentka – donatorica znanja. 

Hvala delovni skupini Kluba za odlično organizacijo dogodka,  posebej pa Metki, ki se je potrudila in nas presenetila z domačo potico.

Besedilo: Vesna Gregorič, predsednica Kluba
Fotografije: Jadranka Meglen

Galerija

z-tajnice (1)
z-tajnice (2)
z-tajnice (3)
z-tajnice (4)
z-tajnice (5)
z-tajnice (6)
z-tajnice (7)
z-tajnice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava