Delavnica izdelave naravnih čistil in energetskega čiščenja prostorov, Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto

14.10.2015 | 17:00

Sreda, 14. oktober 2015, ob 17.00,

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto – Velika čitalnica na Študijskem oddelku

Na delavnici se naučimo priprave domačih čistil iz naravnih sestavin, s katerimi učinkovito očistimo in osvežimo svoj dom. Posvetimo se izdelavi čistil za vse prostore in površine, pranju perila in posode, čiščenju madežev in pripravi osvežilcev z naravnimi eteričnimi olji.

Četudi ste naravna čistila v svoj dom delno že vpeljali, vam bo delavnica prinesla nove dišeče recepte. Med drugim se posvetimo tudi mamam in otrokom (otroški čistilni robčki, čiščenje madežev in igrač…), vrtičkarjem (zatiranje škodljivcev z zelišči in eteričnimi olji) in lastnikom hišnih ljubljenčkov (zeliščna nega).

Praktično predstavimo tudi načine energetskega čiščenja prostora in zaključimo z meditacijo, v kateri vsak udeleženec energetsko očisti svoje domovanje.

Trajanje delavnice: 4 ure

Cena: 50 € (vključuje obsežno gradivo z vsebino delavnice, recepti in opisom postopka energetskega čiščenja, material in embalažo za štiri izdelke ter vodeno meditacijo energetskega čiščenja doma).

Prijave in dodatne informacije:

e-mail: bojanadarovec@yahoo.com, gsm: 031 285 968.

Delavnico vodi: Bojana Darovec, voditeljica delavnic izdelave naravne kozmetike, mil, čistil in aromaterapije ter izvajalka različnih zdravilnih tehnik.