Tekmovalci Gimnastičnega društva Novo mesto v Mariboru dosegli lepe uspehe

13.10.2015 | 09:40

Tekmovalci Gimnastičnega društva Novo mesto v Mariboru dosegli lepe uspehe

V soboto, 10. oktobra, se je v Mariboru odvijalo tekmovanje v moški športni gimnastiki za 35. pokal Športnega društva Center Maribor in 5. memorial Milana Hrastovca. Dečki Gimnastičnega društva Novo mesto so tekmovali v mnogoboju na parterju, bradlji, konju z ročaji, krogih, drogu in preskoku. V močni konkurenci so pokazali, da so pripravljeni na novo sezono. Lev Špes je tekmoval v OV 3 in zasedel 7. mesto. Luka Ilovar, ki je tekmoval v OV 2, je bil 5. Največ točk je dosegel na preskoku in konju z ročaji.

V nedeljo je prav tako v Mariboru potekala moška in ženska mednarodna gimnastična tekma, Šalamunov memorial, ki je hkrati štela za državno prvenstvo v moški športni gimnastiki. V mednarodni konkurenci je nastopil Luka Bojanc. Na državnem nivoju je v mnogoboju dosegel drugo mesto. Prav tako je bil na državnem nivoju 2. na krogih, bradlji in drogu.

Maja Zaman, mlada tekmovalka GYM Novo mesto, je na preskoku prvi skok opravila z odliko, drugi ji ni uspel. Bila pa je zelo zadovoljna z doseženim 10. mestom na parterju, saj je tekmovala v močnejši mednarodni konkurenci.

K. Č.

Galerija

_salamun (1)
_salamun (2)
_salamun (3)
_salamun (4)
_salamun
_Studenci15 028 (1)
_Studenci15 028

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava