Rebeka res odpira gostilno?

7.9.2015 | 14:10

Bo Rebeka še ena v nizu znanih Slovencev, ki so odprli svojo gostilno? Foto: Osebni album

Bo Rebeka še ena v nizu znanih Slovencev, ki so odprli svojo gostilno? Foto: Osebni album

Rebeka Dremelj je z zadnjimi objavami na spletu poskrbela za pravo zmedo med svojimi oboževalci, saj že nekaj časa namiguje, da se neke njene sanje zaključujejo, zato pa se začenjajo nove. Če je večina najprej pomislila na to, da pevka pripravlja nov album, je vedno več takih, ki verjamejo, da se je Rebeka lotila povsem novega izziva, ki ni prav nič povezan z nastopanjem. Najbolj verjetno se jim zdi, da bo odprla gostilno, govorice o tem pa je sprožila kar sama, ko je na facebooku objavila fotografijo s finalistom oddaje Masterchef Tilnom Stropnikom.

»Kmalu bo zadišala vsa Slovenija,« je zapisala pod sliko, na kateri z mladim kuharjem skupaj pripravljata eno od jedi. Rebeka je glede novega projekta zelo skrivnostna in pravi, da bomo na resnico o njenem novem življenjskem koraku morali počakati do 16. septembra. A njeni prijatelji očitno že vedo, za kaj gre; pod objavo o novih sanjah je denimo svoj komentar takoj pustila Vesna Janković in priznala, da že ve, kaj se bo zgodilo.

Nov začetek

Pevka ima za sabo stresne mesece, v katerih se je borila z rakom na ščitnici, zato se je očitno odločila, da je čas za velike spremembe. V svoji zadnji objavi je razkrila, da se je še zadnjič osvežila v domačem bazenu, zdaj pa je čas za nove uspehe, ki bodo predvsem dišali, kot pravi sama. Le kakšna bo ta njena gostilna in ali bo za štedilnik stopila tudi sama?

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

7.9.2015+1     + (2)     – (1)     Oceni ptičica 

eni so pa res sposobni. Če je treba, je misica. če je treba, je pevka, zdaj bo kuharica... se bo mogoče podala med pilotke?... Bo dovolj visoko?

8.9.2015+3     + (3)     – (0)     Oceni butec&butec 

ha ha,če rabi koruzo, ji lahko pripeljem!

8.9.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni oče lojtra 

Res je neuničljiva.... Oče pa bo zvodnik, saj to dobro zna in ima pravi pogled z lojtre.....

9.9.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni krneki 

Morda bi bilo fajn da odpre kakšen zavod za propadle umetnike, starlete, tiste ki, se radi izpostavljajo javnosti? Samo moj predlog zanjo.....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava