Skopičani pripravljeni na njihov 30. vročinski val

29.8.2015 | 09:30

Skopičani pripravljeni na njihov 30. vročinski val

Športno društvo Skopice ob zaključku poletja organizira veliko športno zabavno doživetje ob praznovanju zavidanja vredne 30 letnice društva. Skopiški dogodek poletja se bo danes ob 16. uri začel z nadvse atraktivnimi športnimi igrami, na katerih bodo nastopile prijateljska društva ter ekipa svetnikov Občine Brežice, ekipa ZPTM Brežice, ekipa ŠD Terme Čatež ter ženska ekipa rokometnega kluba Brežice.

Več o igrah, organizatorka športnih iger, Nataša Kalin:

"Organizatorji obljubljamo nadvse atraktivne igre, kjer bodo tekmovalci morali pokazati veliko mero spretnosti in iznajdljivosti ter timskega duha. Ne bo manjkalo smeha, dobre volje in mokrih majic. Na igrah se nam bo, kot sodnik - delegat, pridružil tudi g. župan Ivan Molan, ki bo budno bdel nad potekom iger. Obeta se nam zanimivo in pestro tekmovanje. Zato vabimo vse, da se nam pridružite in navijate za tekmovalce. Najboljše ekipe bodo lepo nagrajene."

Istočasno bo za otoški podmladek potekala nadvse zanimiva MINI OLIMPIJADA, ki jih bo izvedel partner pri prireditvi, Izaja, organizacija in izvedba aktivnosti za otroke. Za Izajo, Sara Levičar:

»Na dogodek tudi v Izaji že komaj čakamo. Otroci se bodo preizkusili v športnih in družabnih igrah, nekatere so tudi malce navihane in bodo zagotovo poskrbele tudi za obilo smeha. V družbi simpatičnih animatork vaše otroke čaka popoldne polno zabave, ki ga bomo zaključili z izdelavo in podelitvijo medalj vsakemu udeležencu.«

Po končanem športnem delu pa ob 18. uri sledi pester in zanimiv zabavni del prireditve z več nastopajočimi.

Vodja prireditve, Davor Kalin:

»Začeli bomo z akustičnim nastopom domačina Jana in simpatične Eve, ki bosta vsekakor razvnela in dodobra ogrela obiskovalce. Sledi kratek uradni del, kjer se bomo zahvali vsem, ki so do sedaj pripomogli k soustvarjanju društvenega programa in kratkimi nagovori naših gostov. Nato bodo na oder stopili stari, dobri Mladi Dolenjci s svojim znamenitim repertoarjem. Za njimi pa končno pridejo na vrsto zvezde večera, naši stari znanci izpred petih let, skupina Pop Design. Kot zanimivost naj povem, da tudi skupina Pop Design letos praznuje 30 let, zato bo njihov nastop vsekakor poln emocij.«

Organizatorji zagotavljajo, da se boste imeli nepozabno lepo, za kar bo poskrbela mlada, nadobudna ekipa Športnega društva. Se vidimo v soboto, 29. 8. 2015, na Skopicah!

Športno društvo Skopice

Galerija

_SD Skopice 2 (1)
_SD Skopice 2 (2)
_SD Skopice 2 (3)
_SD Skopice 2 (4)
_SD Skopice 2

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava