Svet talnih oblog Kemoplast končno še v Posavju - Nov salon talnih oblog v Krškem

28.8.2015 | 10:40

Svet talnih oblog Kemoplast končno še v Posavju - Nov salon talnih oblog v Krškem
Svet talnih oblog Kemoplast končno še v Posavju - Nov salon talnih oblog v Krškem

Včeraj zjutraj se je odprl dolgo pričakovan razstavno prodajni salon podjetja Kemoplast, ki v Posavju predstavlja najbolj celovito in bogato ponudbo talnih oblog. S številnimi znamkami parketov, laminatov, tekstilnih talnih oblog, preprog in drugih izdelkov lahko vsak najde rešitev po svojem okusu.

Kot je ob priložnosti povedal direktor podjetja Peter Lapornik, je to že osmi tovrstni salon v Sloveniji: "Zavedamo se, da nakup talne obloge ni enostaven. Kupci se znajdejo pred različnimi odločitvami, pri katerih ni dovolj podatek na spletni strani. Potrebuješ nekoga, ki ti svetuje, omogoči ogled ter preizkus talne obloge, izmero in natančno ponudbo. Talne obloge so vedno dolgoročna investicija, ki se obrestuje le ob pravilni izbiri. Zato se z novimi saloni skušamo približati vsem, ki se odločajo o nakupu talnih oblog.".

Že sama otvoritev je pritegnila številne obiskovalce, saj v podjetju Kemoplast prav v tem začetnem obdobju obljubljajo še posebne popuste in druge oblike pomoči v odločanju. Salon je ob otvoritvi ogrelo toplo sonce in domača pogostitev podjetja. Prijazno in pristno. Tako, kot so vajeni v podjetju Kemoplast, kjer za najboljšo ponudbo talnih oblog skrbijo že več kot 25 let.

E. Š.

Galerija

z-svet (1)
z-svet (10)
z-svet (11)
z-svet (12)
z-svet (13)
z-svet (2)
z-svet (3)
z-svet (4)
z-svet (5)
z-svet (6)
z-svet (7)
z-svet (8)
z-svet (9)
z-svet

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava