Schengenfest 2015 - slovenski večer

2.8.2015 | 15:00

Schengenfest 2015 - slovenski večer

Petkov večer na viniškem Schengenfestu je bil v znamenju slovenskih izvajalcev. Na račun odsotnega Vlada Kreslina je svoj nastop močno podaljšal Magnifico, kot gost zasedbe Niet je nastopil tudi Tomislav Jovanović - Tokac iz Dan D, med nastopajočimi so bili med drugim še Zablujena generacija in kočevski Sell Out ...

Foto: Rudi Vlašič; M. M.

Galerija

Magnifico (1)
Magnifico (10)
Magnifico (11)
Magnifico (12)
Magnifico (13)
Magnifico (14)
Magnifico (2)
Magnifico (3)
Magnifico (4)
Magnifico (5)
Magnifico (6)
Magnifico (7)
Magnifico (8)
Magnifico (9)
Magnifico
Niet (1)
Niet (2)
Niet (3)
Niet (4)
Niet (5)
Niet (6)
Niet
Naslednjih 11 fotk: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Foto: M. M.
Sell Out (1)
Sell Out (2)
Sell Out (3)
Sell Out
Zablujena generacija (1)
Zablujena generacija (2)
Zablujena generacija (3)
Zablujena generacija (4)
Zablujena generacija (5)
Zablujena generacija

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

2.8.2015Oceni komentator 

men so ti festivali postal že grozni. bolj ko ne vedno ista scena, vedno isti izvjalci..., samo še Kreslin je manjkal a ne? Imam občutek da gre tudi ta po poteh ostalih festivalov ala rock otočec... Edini dobr komercialni rokovski festival ki ga ima v spominu je bil Zgaga festival, katerega so jasno uničili pijani bebci s streljanjem.

2.8.2015—     + (1)     – (1)     Oceni Seka 

Golaž ali zelenjavno juho je najlažje pripraviti za maso ljudi. Od tega ni ful nekega denarja, eni bodo spljuvali ven čebulo, drugi poper, četrti bodo vzeli ven samo meso, peti bodo vse pojedli. Golaža in zelenjavne juhe je okrog kolikor srce poželi in se tega prenasitiš. V kolikor nekdo postreže brancina v primernem ambientu in v primernem vzdušju, bo pa dobil ciljno populacijo, ki bodo prišli izključno zaradi brancina. Zapravili bodo nekoliko več, ker cenijo ambient, cenijo vzdušje in vse ostale pritikline, ki jih zna ponudnik ponuditi. Brancina enkrat ali nekajkrat letno se ne da prenasititi. Tako je s temi festivali.

3.8.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni Po moje 

pravzaprav imajo visi takšni festivali popolnoma identično pot. Začnejo se kot majhno druženje in sodelovanje skupinice zanesenjakov. Ti zastonj, samo s svojimi rokami naredijo dobro fešto. Ker fešta uspe, se dugo leto potrudijo narediti večjo. Pa potem še večjo, pa potem že mega... Vmes zastoonjkarski entuzijazem izgine, vmeša se biznis, denar. Zadeva na koncu nastane kolosalen a suhoparen in izumetničen kolos, ki ga pravzaprav nihče ne mara več. Zato po hitrem postopku propade. To se je zgodilo do danes že vsem slovenskim festivalom. Želja po megalomanstvu je še vse uničila.

3.8.2015Oceni Mislim 

Pod megalomanstvo se šteje tudi želja po hitrem bajnem zaslužku?

4.8.2015Oceni gigant 

vsako leto je slabše...zdj ko je blackorange na slabem glasu.-glede plačila nastopajočih....je vsako leto slabše in dosadno že ratalo,tole bo tud kmalu goodbay čarli,kot rock otočec

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava