Posodobili cesto Butoraj - Zorenci

22.5.2015 | 14:15

Posodobili cesto Butoraj - Zorenci

V četrtek smo se na Butoraju srečali krajani Zorencev, lastniki parcel v Zorencih, svet KS Butoraj, izvajalci del ter županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič. Ob manjšem prigrizku smo obeležili posodobitev ceste Butoraj - Zorenci. O samem poteku del in finančnem delu investicije je spregovoril predsednik KS Butoraj Janez Perušič. Prisotne pa sta nagovorila še član sveta KS Butoraj iz Zorencev Robert Bahor ter županja.

Razširilo in asfaltiralo se je 140 metrov cestišča, postavilo pa se je tudi 128 metrov zaščitne ograje. S tem bo vožnja mnogo varnejša, še posebej v zimskem času.

Janez Perušič

Galerija

k-zorenci (1)
k-zorenci (2)
k-zorenci

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (17)

22.5.2015Oceni crnomaljc 

razširilo, asfalitiralo in postavilo se je ???

22.5.2015Oceni vika lozar 

Res je mogoče v očeh marsikoga videti kako malo je bilo narejenega, a Butorajci so hvaležni za vse, tudi za tisto malo, v njihovih očeh je to veliko. Na Butoraju tudi vidiš vaščane hoditi po cesti, o čemer v drugih vaseh lahko samo sanjajo. V večini naselij je opustelo, vsak je zaprt med svojimi stenami in tudi zato je med nami tako dosti nejevolje.

22.5.2015Oceni butorajc 

crnomaljc,kaj pa tebi ni jasno ?

22.5.2015Oceni lop 

tako se dela,v Črnomlju se ne morejo zmenit za obvoznico.ČESTITKE BUTORAJ

23.5.2015Oceni dragaš 

Rabili bi enega trgovca,pa bi laufalo.Tako kot pri Butorajcih.

23.5.2015Oceni crnomaljc 

a samo se je razširilo, asfaltiralo in postavilo??

23.5.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni nekdo 

crnomaljc,teleban,še vedno ti nekaj ni jasno ? Lepo piše,da je bilo o poteku del in financah povedano.Kaj te mogoče to muči ? Vsi računi so na občini,če te tu čevelj žuli ?

23.5.2015—     + (1)     – (1)     Oceni janez 

in kot ponovadi flike,flike,flike.....to je super da za avtomobile in motizerje,da,to pa je fajn,upam da keri mlad fant z športnim avtom ne bo divjal,kr bi blo usodno

23.5.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni xy 

Nekdo,lepo si napisal.da so vsi računi na občini. To vam bo plačala županja,ker ste ji držali štango na volitvah. Vedno jokanje,da ni denarja,za plačilo butorajskih računov se bo pa našlo. Trgovec Perušič dobro trguješ,samo županja je slab kupec.

23.5.2015–1     + (0)     – (1)     Oceni nekdo 

Vsi računi so na Občini,ker grejo vsi računi od vseh KS preko občinskega računovodstva.2/3 je dala KS Butoraj,ostalo pa krajani in občina.Z tem pojasnilom,da so krajani zbrali enkrat več,kot je dala Občina.Vsem ki so prispevali,iskrena hvala v imenu krajanov Zorencev.Ostali pa se še kar sekirajte,itak niste drugega sposobni.Lep pozdrav.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava