Kaj veš o prometu - Največ znanja pokazali učenci OŠ Leskovec

21.5.2015 | 09:30

Kaj veš o prometu - Največ znanja pokazali učenci OŠ Leskovec

Na Osnovni šoli Leskovec je Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Krško v četrtek, 14. maja, organiziral tekmovanje »Kaj veš o prometu«, na katerem je tekmovalo 19 učencev iz petih osnovnih šol ter enajst dijakov Šolskega centra Krško - Sevnica.

Tekmovalce sta spodbujala tudi podžupanja občine Krško Ana Somrak in predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Krško Davorin Naglič, ki je poudaril pomen prenosa znanja o cestnem prometu na mlade.

Med osnovnošolci, ki so pokazali znanje in spretnosti v vožnji s kolesom, so se najbolje uvrstili učenci OŠ Leskovec. Prvo mesto je zasedel Martin Božič, drugo Denis Levičar, tretje pa učenec OŠ Raka Maj Rozman.

Pri starejših tekmovalcih s kolesom z motorjem iz Šolskega centra Krško -Sevnica je prvo mesto zasedel Leon Fišer, drugo Danijel Tkalec, tretje pa Anže Rabzelj.

Vsi najuspešnejši se pripravljajo na 24. državno (47. zaključno) šolsko tekmovanje »Kaj veš o prometu« za učence osnovnih in srednjih šol, ki bo v soboto, 30. maja 2015, na OŠ Bršljin v Novem mestu.

Občina Krško

Galerija

_promet-01
_promet-02
_promet-03
_promet-04
_promet-05
_promet-06

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava