V Črnomlju zaživela otroška nogometna šola

5.5.2015 | 13:00

V Črnomlju zaživela otroška nogometna šola

Včeraj se je na igrišču z umetno travo na Vražjem kamnu zbralo preko 50 dečkov in deklic, ki so se odločili v letošnjem letu narediti prve nogometne korake. Pod vodstvom trenerjev Nogometne šole Bela krajina bodo vadili do meseca septembra, še vedno pa je prostora tudi za nove nadebudneže.

ŠD Nogometna šola Bela krajina letos že drugo leto zapored organizira Otroško nogometno šolo, ki bo potekala od meseca maja do konca meseca avgusta. Otroci se bodo vsak ponedeljek ob 18.00 uri zbrali na igrišču z umetno travo na Vražjem kamnu, kjer bodo spoznavali osnove nogometa, veliko pozornosti pa bo namenjeno tudi osnovam motorike in koordinacije. Namen Otroške nogometne šole je promovirati zdrav način življenja in spodbuditi otroke h gibanju, saj so otroci vedno manj gibalno sposobni, ker zaradi današnjega načina življenja premalo časa preživljajo na svežem zraku ob športnih aktivnostih.

Včeraj se je tako na Vražjem kamnu zbralo preko 50 dečkov in deklic od 5. do 12. leta starosti, ki so se zabavali ob elementarnih igrah, štafetah in osnovah obvladovanja nogometne žoge. Z vadbo bodo nadaljevali vsak ponedeljek, k vadbam pa so še vedno vabljeni tudi vsi ostali nadebudni dečki in deklice, ki si želijo zdravega in kvalitetnega preživljanja prostega časa. Več podrobnosti o Otroški nogometni šoli in o aktivnostih NŠ Bela krajina lahko najdete na facebook strani Nogometne šole Bela krajina.

Tomaž Čurk
Koordinator ONŠ
ŠD NŠ Bela krajina

Galerija

u-nogomet-01
u-nogomet-02
u-nogomet-03
u-nogomet-04
u-nogomet-05
u-nogomet-06
u-nogomet-07
u-nogomet-08
u-nogomet-09
u-nogomet-10
u-nogomet-11
u-nogomet-12
u-nogomet-13
u-nogomet-14
u-nogomet-15
u-nogomet-16
u-nogomet-17
u-nogomet-18
u-nogomet-19
u-nogomet-20
u-nogomet-21

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

6.5.2015–2     + (0)     – (2)     Oceni vika lozar 

Otroci se telesno udejstvujejo v pravi naravi in tako je prav. Mogoče ne bi bila odveč kaka beseda trenerjev o obnašanju v naravi, saj so otroci dojemljivi in učljivi za marsikaj, malo večji "otroci" pa to niso več, kako drugače razložiti, da je ob cesti, ki pelje proti Vražjemu kamnu veliko odvržene plastike ( steklenice, ovitkov od čokolad in sendvičev.....). Vsaj kako minuto naj slišijo o tem, da smo mi del narave in ne ona del nas.

6.5.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni prvček 

v pravi naravi na umetni travi :)

6.5.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni franc 

vika v kaki naravi?a,umetna trava gore,sina tam vozim na trening...kaka narava?kj vam je?pri vražjem kamnu je vse čisto,nobene plastenke ni odkar so koše nastavli,morda kaka vika res vrže uporabljen robček,to vidim za cesto,to da

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava