Uspešno smo zaključili prvo Start:up šolo v Brežicah

31.3.2015 | 11:05

Uspešno smo zaključili prvo Start:up šolo v Brežicah
Uspešno smo zaključili prvo Start:up šolo v Brežicah

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, smo izvedli prvo Star:up šolo v Brežicah, ki smo jo na osnovi informacij in prepoznavanja potreb v lokalnem okolju izvedli skupaj s Tehnološkim parkom Ljubljana. Odločitev za organizacijo tovrstnega neformalnega izobraževanja se je izkazala za dobro, saj je interes po sodelovanju v Start:up šoli presegel pričakovanja. V štirih srečanjih je bilo vsem vključenim v šolo podano osnovno podjetniško znanja - znanje oz. informacije za začetek uresničevanja lastnih podjetniških idej. Za uspeh pri realizaciji podjetniške ideje je ključnega pomena poznavanje in razvoj podjetniške ideje, trženje storitve, dodatno financiranje ter predvsem povezovanje z vsemi, ki lahko pripomorejo k uspešnejši realizaciji poslovne ideje.

Zadnje srečanje je bilo namenjeno uspešni predstavitvi podjetniške ideje potencialnim strankam oz. investitorjem ter opredelitev pomena povezovanja - mreženja. Ravno v povezovanju se velikokrat skriva ključ do uspeha. Z nami je bila energična Marjana Majerič, pomočnica direktorja Tehnološkega parka Ljubljana, ki je z nasveti iz lastnih izkušenj spodbujala udeležence Start:up šole k realizaciji idej.

Ob zaključku se nam je pridružil tudi župan občine Brežice Ivan Molan, ki je pozdravil prisotne, jih spodbudil k realizaciji svojih poslovnih idej ter jim izročil potrdila o udeležbi na Start:up šoli.

Na ZPTM-ju bomo udeležence Start:up šole spremljali in spodbujali na njihovi podjetniški poti in jim po najboljših močeh pomagali.

Karl Vertovšek
ZPTM Brežice, Enota CPT

Galerija

t-sola-01
t-sola-02
t-sola-03
t-sola-04
t-sola-05
t-sola-06
t-sola-07
t-sola-08
t-sola-09

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava