Boris Kopitar ganil Marijo do solz

30.3.2015 | 13:20

Boris Kopitar ganil Marijo do solz
Ob prepevanju so pritekle solze sreče.

Ob prepevanju so pritekle solze sreče.

Boris Kopitar, Tanja Vidic in ekipa cvetličarne Cvetnik iz Novega mesta.

Boris Kopitar, Tanja Vidic in ekipa cvetličarne Cvetnik iz Novega mesta.

Radio Veseljak je pred dnevi pripravil posebno akcijo z naslovom Mama. Ustvarjalci radia, ki edini vrti izključno slovensko glasbo, so spraševali veseljake, zakaj si ravno vaša mama zasluži šopek rdečih vrtnic. Med številnimi sodelujočimi si zagotovo vsaka mama zasluži šopek rdečih vrtnic, vendar so morali izbrati eno, ki jo je pred nekaj dnevi na domu presenetil Boris Kopitar in ji prinesel šopek žametnih vrtnic cvetličarne Cvetnik iz Novega mesta.

Veseljakova ekipa se je na materinski dan s Tanjo Vidic odpravila h gospe Mariji Mlakar v Kostanjevico na Krki. Marija je velika oboževalka Borisa Kopitarja, februarja letos pa je dopolnila 87 let. Ko ji je Boris Kopitar podaril velik šopek rdečih vrtnic in zraven še zapel pesmi Mama je ena sama in Žametne vrtnice, so pritekle solze sreče.

Celotno dogajanje, v katerem ni manjkalo čustvenih trenutkov, je posnela tudi ekipa televizije Veseljak.

Ob prijetnem klepetu smo še izvedeli, da je ob 80. rojstnem dnevu Marija dobila darilo – polet z letalom nad Slovenijo. Čeprav so mislili, da ne bo upala iti, jih je slavljenka presenetila in se odločila za nepozabno dogodivščino z letalom.

Sreča je, kot kaže, na strani pogumnih.

Svet 24
Foto: Radio Veseljak

Galerija

j-kopitar-01
j-kopitar-02
j-kopitar-03
j-kopitar-04
j-kopitar-05
j-kopitar-06
j-kopitar-07

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava