Klub Rada Muleja v Grosupljem; slovenska različica Charlieja Sheena?

26.3.2015 | 14:05

Klub Rada Muleja v Grosupljem; slovenska različica Charlieja Sheena?

Tisti, ki imajo radi sproščene zabave, lepa dekleta, konkretne količine vrhunske kapljice in tudi ščepec magije, bodo gotovo vsaj enkrat obiskali lokal igralca in poslovneža Rada Muleja. Mi smo bili na odprtju in ostali brez besed.

Kot prvo gre pohvaliti gostitelja, ki je res »nenormalno« gostoljuben in prijazen čisto do vseh. Če slovenska javnost misli, da se Rado rad ukvarja le s seksi lepotičkami, se krepko moti. Na odprtje lokala je prišlo lepo število lokalnih obiskovalcev, s katerimi je Rado sproščeno in brez vsake vzvišenosti klepetal.

Kot razvpiti gospod Sheen ima tudi Rado enkraten smisel za humor, ki sezuje čisto vsakogar v njegovi bližini. Še bolj eleganten in postaven od razvpitega hollywoodskega igralca je tudi Rado pravi magnet za ženske, s katerimi seveda preprosto »zna«. No, dejstvo je, da Rado nima Charliejevih negativnih lastnosti in ima nekaj, česar Sheen nima: klub v Grosupljem, kjer smo preživeli enkratno noč.

Zabavalo nas je ogromno glasbenikov, performerjev in lepih deklet. Na svoj račun so prišli tudi ljubitelji ognja in neverjetnih magičnih trikov. Vsekakor večer, ki ga ne bomo pozabili.

Svet 24
foto: Klub Groš

Galerija

t-gros-01
t-gros-02
t-gros-03
t-gros-04
t-gros-05
t-gros-06
t-gros-07
t-gros-08
t-gros-09
t-gros-10
t-gros-11
t-gros-12
t-gros-13
t-gros-14
t-gros-15
t-gros-16
t-gros-17
t-gros-18

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

26.3.2015Oceni Vagabund 

Kakšne so pa kaj cene? navadnemu, poštenemu verjetno nedosegljive.. no, pa saj mi nismo važni... samo da se gnada zabava, z temi.. hm..spremljevalkami, starletami, eskort damami... po domače k.....i...

26.3.2015Oceni korli 

jezus marija, če malo bolj pogledam te face. pa od kod je ta folk ************** ? v kateri deželi se je to dogajalo?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava