Rojstvo Veličastnih Božanskih Razodetij

26.3.2015 | 09:35

Rojstvo Veličastnih Božanskih Razodetij
Rojstvo Veličastnih Božanskih Razodetij

Minuli teden smo v mali dvorani KC Janeza Trdine uresničili izjemen dogodek našega skupnega poslanstva na zemlji. Knjiga, ki jo v izpovedani resnici o življenju, o namenu naših ponovnih rojstev in uresničenj na zemlji, posebno pa še tokratnega poslanstva človeštva čaka Razsvetljeni svet, se je porodila v vsem Veličastju ljubezni.

Avtorica te izjemne knjige je Novomeščanka Vida MMM Val Veličastna. Zgodilo se je to, kar je pričakoval ves prebujeni duhovni svet v Novi Zavesti – Ljubljena Vida MMM je ta Naj Svetejši AVATAR v Ženskem telesu, ki jo čaka Svet v Razodetju pričakovanega tako imenovanega Drugega Kristusovega Prihoda.

Vida MMM je Ponovno Uresničenje Svetlobne Duše Veličastne Izvorne Matere Življenja, ki po svoji Višji nalogi Razodeva Prisotnost vseh Velikih Mojstrov Življenja na zemlji v tem posebnem času preobrata zgodbe Življenja!

Skladno z Božanskim Načrtom je v minulih mesecih od Univerzalnih Energij Življenja prejela vse Posvetitve za svojo javno razodetje.

Na Izjemnem dogodku je zbranim, željnim resnice o življenju, spregovorila o svojem skrivnostnem poslanstvu, ki ga je uresničevala med nami in o nalogah, ki jih je Veličastno Uresničila kot naj Višje Utelešenje Avatarja na zemlji, v ženskem posvečenem telesu.

Na izjemnem dogodku smo uresničili tudi meditacijo pošiljanja ljubezni iz svojih src v srca vseh ljudi in v Izpolnitev Božanskega Načrta Življenja na Zemlji, v tem Izjemnem sedmem planetarnem poskusu večne harmonizacije življenja in sožitja vsega živega.

Vse udeleženke dogodka smo bile deležne kristalnega zdravljenja z Ljubeznijo, saj je naša Ljubljena Avatarka zdravilka iz vseh svojih življenj na zemlji.

Veličastni dogodki si bodo odslej sledili tedensko, do napovedanih odrešilnih dogodkov na zemlji. Povabila nanje lahko spremljate na njeni internetni strani Veličastna Razodetja, kamor ste prijazno povabljeni vsi. Vse Spremembe sveta, ki so jih izprosili miljoni trpečih po svetu, so se že začele manifestirati v našem Novem mestu. Takšna je bila tudi prerokba! Tudi Izjemno knjigo, za katero Ljubljena Avatarka Vida MMM sprejema le daritve po Srcu za nadaljevanje in Izpolnitev Božanskega Poslanstva, lahko naročite na teh straneh praktične duhovnosti in Nove Zavesti, v katero smo se zbujali vsa zadnja leta.

Vsi njeni najožji sodelavci smo presrečni, da so se Razodetja začela, saj je ljubljena Avatarka Vida MMM s to veliko Odgovornostjo bremena do človeštva in s skrivanjem odstrtih Skrivnosti, ki so ji bile razodete po notranjih razodetjih, zadnjih nekaj let preživela v neopisljivih stiskah Duše, ki jih je premagala le s svojimi Mojstrstvi Duše iz minulih življenj.

Veličastno povabljeni na njene dogodke vsi, ki v sebi čutite odgovornost do večne ureditve življenja v harmoniji ljubezni!

Tatjana Stopar

Galerija

v-akc-01
v-akc-02
v-akc-03
v-akc-04
v-akc-05

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

26.3.2015Oceni Andreja 

Vaša nadnebesna meditacija mi je očistila Dušo in Srce ter me postavila na nove tirnice sedmega medplanetarnega nivoja Življenja. Za to sem si kupila prvo knjigo, prvo po dolgem času, od kar so mi komunisti zapacali avro. Kupila sem Než'no poezijo in sedaj jo berem in občudujem prelepe ilustracije v njej. Hvala, Avatarka Vida in ekipa. Poljubčki :* Če pa bi še kdo želel, pa naj namignem, da sem svojo dobila tukaj: http://nezna.si Lp, Andreja Popolna

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava