KMN Sevnica: Poraz na Škofijah

2.3.2015 | 10:00

KMN Sevnica: Poraz na Škofijah

V 15. krogu 1. slovenske futsal lige je Bronx s Škofij doma ugnal KMN Potočje projektiranje Sevnico.

KMN BRONX ŠKOFIJE : KMN POTOČJE PROJEKTIRANJE SEVNICA 5:4 (0:1)

Sevničanom gostovanja na Škofijah ne ustrezajo. Ko se je zdelo, da se bo zanimiv in izenačen prvi polčas končal brez zadetka, so Bronxi nerodno izvajali kot, iz katerega so se Posavci pognali v protinapad in zadeli le dve sekundi pred piskom sirene.

V drugem polčasu so škofjoti tekmo prvič obrnili v svojo korist. Ko so škofjoti povedli 3:1, je sevniški strateg Mitja Jontez v vrata poslal Nenada Kurtića. Domači nikakor niso našli recepta, da bi zaustavili igro z vratarjem v polju in Sevničani so v petih minutah spreobrnili potek in prek Dejana Bizjaka prišli na 3:4.

Sledil je zaključek, ki je gledalce dvignil na noge. Najprej je Peroša izenačil, nato pa Kamenčič zadel preko celega igrišča in Bronxe znova pripeljal na prag zmage. Zadnji dve minuti sta prinesli obleganje domačih vrat s strani Sevničanov, vendar so se tudi Bronxi le nekoliko zbrali in uspešno obranili svoja vrata.

Kljub porazu KMN Potočje projektiranje Sevnica ostaja na 6. mestu prvenstvene lestvice. V naslednjem krogu se bodo udarili z ekipo ŠD Extrem iz Ribnice, ki bo na sporedu v soboto 7.3.2015 v sevniški športni dvorani.

Tekst&foto: T. B./KMN Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava