Za malega Ajnurja več kot šest tisočakov

23.2.2015 | 11:45

Foto: M- B. J.; arhiv DL

Foto: M- B. J.; arhiv DL

V petek, 20.2.2015, je v športni dvorani OŠ Metlika potekal tradicionalni dobrodelni koncert Stopimo skupaj, kot osrednji dogodek humanitarne akcije Stopimo skupaj - pomagajmo družini. Tokrat pomagamo družini Mahmić iz Metliki, ker se prepletajo materialne, finančne in zdravstvene težave. Akcijo smo začeli 8.1. letos in jo bomo zaključili 1.3.2015, v njej je bilo do sedaj zbranih 6.300 evrov (skupaj sredstva na TRR RK Metlika in vstopnice koncerta).

Nastopili so: Ansambel Tonija Verderberja, Preloški muzikanti, Ansambel Vasovalci, Perica Jerkovič (stand up komik), Alenka Gotar, Regina, Erika Kralj, Adi Smolar, Andraž Hribar, Gal Gjurin, Gušti, Irena Tratnik Dosso, Peter Dirnbek, Kontrabant, Roman Zupančič in Skupina 2B.

Vsem, ki so prišli, darovali, poročali, oblikovali program, materialno pomagali, aktivistom in prostovoljcem RK za delo so se zahvalili predsednik RK Metlika Jože Nemanič, župan občine Metlika  Darko Zevnik, sekretarka RK Metlika Zalka Klemenčič in generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije Renata Brunskole

V priponki posredujemo tudi zahvalo donatorjem omenjeni družini, v želji, da se za tričlansko družino rodi nov, prijeten predvsem pa zdrav jutri.

Rdeči križ Metlika kot nosilec akcije in organizator koncerta se za pomoč in odziv zahvaljuje vsem in vsakemu posebej.

Zalka Klemenčič, sekretarka RK Metlika

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava